עבודות תשתית בפארק הטכנולוגי

04/09/2014 ט' אלול תשע"ד

השבוע החלה רשות מקרקעי ישראל (רמ"י) בתיאום עם העירייה בביצוע עבודות תשתית לקרצוף וריבוד השדרה המרכזית בפארק הטכנולוגי (המשכו של עמק זבולון) בקטע הדרך שבין רחוב צלע ההר לרחוב המעיין.

בשל עבודות התשתית יבוצעו שינויים בהסדרי התנועה במהלכם תחסם השדרה לתנועה בשני שלבים עיקריים:

• בשלב הראשון ייחסם לתנועה קטע הדרך בין הרחובות "הזריחה" ו"צלע ההר" והרחובות "הנטיעה" ו"מעיין".

מפת צירים חסומים - שלב א'. לחץ על המפה להגדלהמפת צירים חסומים - שלב א'. לחץ על המפה להגדלה

• בשלב השני של העבודות ייחסם קטע התנועה ממפגש של עמק האלה ושדרה המרכזית עד למפגש של השדרה המרכזית עם הרחובות     "הזריחה" ו"צלע ההר".

מפת צירים חסומים - שלב ב'. לחץ על המפה להגדלהמפת צירים חסומים - שלב ב'. לחץ על המפה להגדלה

העבודות יימשכו כשלושה שבועות, במהלך תקופה זו תושבים ואורחים שירצו להגיע לאזור יוכלו לעשות כן או באמצעות כביש 4 שנפתח לפני כחודשיים ומקשר בין הפארק הטכנולוגי ובין כביש 431, או בנסיעה דרך שדרות הרכס.

בעירייה ציינו השבוע כי הפעילות מתבצעת בתיאום ובאישור של המשטרה. ומבקשים מציבור הנהגים להישמע להנחיות השילוט והוראות התמרור, לנסוע בזהירות בהתאם לתנאי הדרך.