25 תחנות אוטובוס חדשות בעיר

19/10/2014 כ"ה תשרי תשע"ה

תחנות מקורותעמק בית שאן

העירייה בשיתוף משרד התחבורה פועלת להצבת 25 תחנות אוטובוס מקורות ברחבי העיר. ההחלטה על מיקום התחנות החדשות התקבלה במהלך השבועות האחרונים וזאת בתום בדיקה וסקר שנערך ברחבי העיר על ידי אנשי המקצוע בעירייה.

הסקר מהווה למעשה שקלול צורכי הציבור, המשתמש בתחבורה ציבורית, ובעיקרם גמלאים ותלמידים הלומדים בעיר. עיקר הדגש על מיקום התחנות החדשות היה בקרבה למוסדות ציבוריים כגון בתי ספר, מרכזים מסחריים ומבני ציבור המשרתים כמות גודלה מהאוכלוסייה.

בין היתר בימים אלה מותקנות תחנות מקורות ברחוב עמק בית שאן ליד בית ספר יחד, ברחוב חשון ליד בית ספר יזמ"ה, ברחוב עמק החולה ליד בית ספר נתיב זבולון, ברחוב עמק זבולון, ליד בית ספר קשת, ברחוב אסתר המלכה ליד בית ספר שבטי ישראל ובמקומות מרכזיים נוספים כגון הקאנטרי סנטר, ברחוב עמק החולה, הבריכה העירונית וסמוך לרכבת מודיעין מרכז ברחוב עמק זבולון ובמקומות נוספים ברחבי העיר.