טקס זיכרון עירוני ליצחק רבין

05/11/2014 י"ב חשון תשע"ה

מודיעין מכבים רעות תציין ביום שלישי 4.11.14 את יום השנה ה-19 לרצח ראש הממשלה יצחק רבין, שנרצח במוצאי שבת 4.11.1995.

הטקס העירוני אליו מוזמנים כלל תושבי העיר יתקיים, באולם הספורט של תיכון עירוני ב' ע"ש יצחק רבין, בשעה 20:00 בהשתתפות ראש העיר, חיים ביבס חברי מועצה, נציגי ציבור ילדי תנועות הנוער העירוניות ותושבים.

יצחק רבין

את הטקס השנה עורכים תלמידי שכבת י' מבית ספר עירוני ב' הנקרא על שמו של יצחק רבין. הטקס יהיה בסימן "היד הקלה על המקלדת" ויעסוק בזיכרון לרבין ובגילויי הגזענות והאלימות המילולית שעדיין נוכחים בחברה הישראלית, המקבלים ביטוי גם ברשתות החברתיות.

לטקס תוקדם פעילות מיוחדת של מחלקת הנוער והצעירים של עמותת סחלבים, שתתקיים בפארק הדגים. בכניסה למתחם תוצב תערוכה לזכרו של רבין שהוכנה על ידי תנועת הנוער העובד והלומד. חברי התנועה ילוו את המבקרים במתחם עם תמונות וסרטונים העוסקים בדמוקרטיה. בשעה 19:30 יחל כינוס בתערוכה הסמוכה לאמפי, כאשר הטקס עצמו יתחיל בשעה 20:00 ויארך כשעה. הכניסה חופשית והציבור מוזמן.