חוגגים את חג האילנות

28/01/2015 ח' שבט תשע"ה

השנה היא שנת שמיטה ולכן באירועי ט"ו בשבט לא יינטעו עצים. אנחנו שמחים להזמין אתכם לחגוג באירועים בסימן החג. בנוסף אתם מוזמנים ליהנות מפריחת עצי השקדייה בעיר, בגבעת התיתורה, ביער הילדים בין רעות לדרך יאיר פרג בגבעות הדרומיות ובעוד פינות הטבע הרבות בעיר.

אירועי ט"ו בשבט ייצאו לדרך ביום שישי 30.1.15 בשעה 8:30. בטקס עירוני ומעגלי שיח על מנהיגות בצמיחה בחורשת הנופלים ברחוב עמק האלה, בהשתתפות תלמידי בית חינוך הכרמים ואורט עירוני ד'.

ביום שלישי 3.2.15 יתקיים סדר ט"ו בשבט קהילתי ברוח שנת השמיטה בשיתוף פעולה של קהילת יזמ"ה והיחידה הסביבתית באגף שפ"ע בשעה 20:00 בבית הכנסת של יזמ"ה, רח' חטיבת גבעתי 31. הכניסה חופשית בהרשמה מראש. האירוע כולל לימוד, שיח, שירה וברכות בהנחיית הרבנים כנרת שריון וניר ברקין ובסוף הערב יחולקו הפחים החומים למיחזור אשפה רטובה ויינתן הסבר על חשיבות ההפרדה לאיכות הסביבה.

בערב ט"ו בשבט, יום רביעי, 4.2 יתקיים באולם עינן ערב זמר עם הנשמות הטהורות בהנחיית חיים קינן ורפי בן משה ובהשתתפות: גילה חסיד, נתן כהן, תהל שוהם, יוריק בן דוד, יניב גריידי ובועז בן משה, מקהלת "תו התפר" בניצוחה של יעל גרמן
ומקהלת "קלי קולות" ומקהלת "שרים בגיל" בניצוחה של הניה דננברג. עלות: 20 ₪. רכישת כרטיסים בהיכל התרבות 08-9737333.

פריחה שקדיות בגבעת התיתורה פריחה שקדיות בגבעת התיתורה

בני הנוער מוזמנים ביום שני , 2.2 החל מהשעה 19:00 לסדר ט"ו בשבט חגיגי במועדון הנוער בפארק השכנות עם קריוקי ושירה בציבור לתוך הלילה. עלות: 10 ₪. הכניסה מכיתה ט' ומעלה בלבד. לפרטים מחלקת הנוער והצעירים 08-9702210

ביום שישי 6.2.15 מוזמן הציבור לחגיגה ירוקה בטבע לכל המשפחה בחווה ואדם החווה האקולוגית. הפעילות תתקיים בשעות 8:30 – 11:00 במהלכן יתקיימו הרצאות וסדנאות למבוגרים ובין השעות 11:00 – 16:00 תתקיים פעילות לכל המשפחה שתכלול בין היתר: סדנאות, סיורים, הצגת שחקן, קבלת שבת, דוכני מזון ובריאות. עלות: 25 ₪ לאדם ועד 100 ₪ למשפחה.

במוצאי שבת 7.2.15 יגיע לעיר אינמסבל שיר אדמה בשירי ארץ ישראל היפה בליווי גיטרה, כלי הקשה וכלי נשיפה לערב מדרשיר – ערב שירה בציבור שיתקיים באולם בית הכנסת "צעירי מודיעין" ברח' נחל פארן 12. עלות:25 ₪.

חג שמח מודיעין מכבים רעות!

לחצו כאן ללוח האירועים