תושבים בוחרים פארק

26/05/2015 ח' סיון תשע"ה

פיילוט שיתוף הציבור הראשון של עיריית מודיעין מכבים רעות הסתיים, כאשר כ-700 תושבים הצביעו וקבעו איך ייראה הפארק בשכונת הכרמים. כזכור, לפני כשבועיים פורסם סקר מקוון באתר בו יכלו תושבי העיר להצביע ולהשפיע על הפארק החדש המתוכנן להיבנות בשכונת הכרמים, לאורך רחוב תמוז, שכולל שני מתחמי פעילות לילדים.

עם סיום ההצבעה באתר העירייה נמצא כי 492 מהמצביעים בחרו את האופציה השלישית הכוללת במתחם הראשון מתקן משולב רב קומות הכולל שלושה מגדלים ובהם מגלשות, סולמות קיר טיפוס ומנהרות זחילה, מתקן משולב לפעוטות בצורת מכונית נדנדת פעוטות בדמות צב ומתקן משולב לפעוטות הכולל מדרגות סולם ומגלשה.

המתחם השני כולל מסלול ביבמות מנירוסטה, נדנדות בדמות ג'ירפה ודג נדנדת עלה ורד בישיבה ומתקן נדנדות עם שני מושבים לבוגרים ושתי נדנדות מסוג קן לציפור. אופציה זו נבחרה כאמור ברוב של 73.1 אחוז מהקולות.

לאור הצלחת הפיילוט העירייה תיערך לקידום שיתופי ציבור נוספים במרחב הציבורי. העבודות להקמת הפארק צפויות להתחיל בעוד מספר שבועות כאשר הפארק עצמו צפוי להיות מוכן במהלך חודש אוקטובר.

מתקנים 3
מתקנים 4