שני ספורטיבי

06/07/2015 י"ט תמוז תשע"ה

תושבי מודיעין מכבים רעות הם חובבי ספורט ידועים ולכן זה טבעי שבחודשי הקיץ הם יוכלו ליהנות מפעילות ספורטיבית בכל יום שני בשלושה מתחמי פעילות בעיר, במסגרת "שני ספורטיבי" אותו מפעילה העירייה באמצעות מחלקת הספורט ועמותת סחלבים.

בכל יום שני החל מהשעה 20:00 יפעלו ברחבי העיר שלושה מתחמי פעילות ספורטיבית. במתחם הראשון יוכלו ליהנות המשתתפים משיעור "זומבה" סוחף בסגנון לטיני המשלב צעדי סלסה, מרנגה, צ'ה צ'ה צ'ה, אפריקאי, ברזילאי, ועוד, בהדרכת מיטב המדריכים: אנה, רומן, שי , דנה, ליאל וסהר. הפעילות תתקיים בכיכר הירידים ברחוב עמק החולה מול בית מספר 101.

המתחם השני יכלול את הלהיט שכבש את העולם- "אימון רצועות" פונקציונאלי לחיזוק יציבות, שיווי המשקל ולחיזוק כל שרירי הגוף. את האימון יעבירו המדריכות עטרה דפני, שרית קליין ויהל חייט. ניתן להביא גם רצועות מהבית. הפעילות תיערך בפארק החרגול בעמק בית שאן מול בית מספר 26.

המתחם השלישי יהיה "המרחב השקט" בו יוכלו המשתתפים ליהנות מיוגה, טאי צ'י וצ'י קונג בהדרכת יניב שמעוני, שמוליק קוהן ויעל פז. המרחב השקט יפעל בפארק שבשדרות יצחק רבין מול אולם הספורט.

מחזיק תיק הספורט, חבר המועצה אלעד שמעונוביץ: "במודיעין מכבים רעות חרתנו על דגלנו לקדם את הספורט העממי ולספק אפשרויות לעסוק בפעילויות ספורטיביות רבות. לאורך הקיץ, במשך חודשיים, יוכלו תושבי העיר ליהנות מפעילות ספורטיבית איכותית כחלק מחינוך לשמירה על אורח חיים בריא וספורטיבי בשלושה מתחמי פעילות בעיר. אני מזמין את תושבי העיר לקחת חלק בפעילויות, להתאמן ולשפר את הכושר האישי באווירה מיוחדת בפארקים היפים של העיר."