מסיבת סוף הקיץ לנוער

28/08/2016 כ"ד אב תשע"ו

ביום שישי האחרון נהנו 3,500 בני נוער ממסיבת רחוב ענקית, שהתקיימה ברחוב ערער במרכז העיר בשעות הצהרים, וסגרה להם קיץ מלא אירועים.

על אף החום ששרר, אלפי בני ובנות הנוער קפצו ורקדו מתחת להצללות ולטפטפות לאורך כל שעות המסיבה, שנמשכה כ-6 שעות, כאשר מדי פעם נכנסו לקניון הצמוד בכדי להתקרר.

זו השנה השלישית ברציפות בה מארגנים מחלקת הנוער והצעירים בעמותת סחלבים ואגף תרבות ואירועים מסיבת רחוב לנוער, מסיבה אשר סוגרת את חופשת הקיץ.

במסיבה הופיעו דיג'יי סמיילי, הצמד עידו בי וצוקי, שגדלו כאן בעיר, ואליעד נחום שבין היתר שר את שיריו המוכרים "אור" ו"רוחות". את המסיבה כולה הנחה דיג'יי הבית – ג'ובי, שכמובן גם הופיע עם כמה קטעים מקוריים שלו.

בספירה לאחור של חבר המועצה ומחזיק תיק הנוער והצעירים, אלעד שמעונוביץ, ומנהלת מחלקת הנוער והצעירים, לטם גל, נזרקו לקהל מאות כדורי ים.

וידאו