נפתחה גינת כלבים חדשה בפארק ענבה

23/03/2017 כ"ה אדר תשע"ז

בימים האחרונים פתחה העירייה פארק כלבים חדש בפארק ענבה. פארק זה נמצא בחלקו הצפוני של הפארק, סמוך למעלה המוביל למסעדות "קפית" ו"ענבה".

גודלו של פארק הכלבים החדש הוא כ-950 מ"ר. הוא מוקף בגדר גבוהה בעלת שערים כפולים, שמאפשרים הסתובבות חופשית של הכלבים בשטח הפארק, ללא צורך ברצועה וללא חשש שיברחו. כמו כן, הותקנו בפארק ספסלים, ברזיה, אשפתונים ומתקן שקי-קקי.

פארק הכלבים החדש בפארק ענבהפארק הכלבים החדש בפארק ענבה

כזכור, מלבד פארק זה בענבה, יש ברחבי העיר עוד שישה פארקי כלבים נוספים: בעמק החולה שבשכונת הנחלים (פארק שנפתח לפני כשבועיים), בחורשת האקליפטוסים שבכניסה למכבים, בין מגרשי הטניס לשבט הצופים שברעות, ליד אולם הספורט של תיכון עירוני ג' בשכונת המגינים, בפארק המשפחה, שסמוך למרכז הספורט העירוני, בשכונת אבני חן ובעמק איילון שבשכונת הפרחים, פארק אשר עבר לאחרונה שדרוג ושטחו הוכפל.

בהתאם לתוכנית הרב שנתית לתפעול והקמת פארקי כלבים בעיר, העירייה מקדמת תכנון והקמה של פארקי כלבים נוספים בשכונות העיר האחרות, לרבות בשכונות החדשות.