היערכות להופעה של שלמה ארצי

09/07/2017 ט"ו תמוז תשע"ז

ביום חמישי, 6.7.17, תתקיים בפארק ענבה הופעה של שלמה ארצי. בשל המבקרים הרבים שיגיעו להופעה נערכה העירייה בתיאום משטרת מודיעין לסגירת כבישים, הפניית הנהגים לדרכים חלופיות והנגשת המופע.

הרחובות הבאים ייסגרו לתנועה בין השעות 18:30 – 22:00:

• כביש השיקוע מכיוון צפון לדרום - מצומת שדרות חשמונאים/בר לב

• היציאה מכיכר התחבורה לכיוון שדרות חשמונאים דרום (לכיוון 431)

• לא תתאפשר פניה שמאלה לשדרות חשמונאים לבאים מרחוב עמק דותן.

• היציאה לכיוון כביש 431 תתאפשר דרך רחוב עמק זבולון, ומשם דרך רחוב פז לרחוב יהודה המכבי עד לצומת עם כביש 431.

• היציאה לכיוון שדרות החשמונאים/לטרון תתאפשר דרך רחוב יאיר פרג, שדרות מנחם בגין וכן דרך שכונת משואה (רחוב נהר הירדן, רחוב נחל צין, רחוב נחל פארן).

חניונים לבאי המופע:

• חניון כורכר בתחילת רחוב עמק זבולון סמוך לחניון הבריכה העירונית.

• חניון ברחוב לב העיר – מול קניון עזריאלי.

נגישות:

• רכבים בעלי תו נכה יוכלו לחנות בחנייה שבשדרות החשמונאים הצמודה לפארק, אליה יגיעו דרך פנייה ימינה מכיכר התחבורה לכיוון פארק ענבה, שם יעמדו שוטרים וסדרנים.

• לרשות בעלי מוגבלויות או מתקשים בהליכה יעמדו רכבים שיסיעו אותם מהכניסות לפארק עד לאזור הבמה ויחזירו אותם בסיום המופע.

• בעלי מוגבלויות עם כסאות גלגלים יוכלו להיעזר ברכב הסעות עם מעלון. בכדי לקבל את שירות ההסעות יש לפנות באירוע לסדרנים שבמקום.

שלמה ארצי. צילום: גבריאל בהרליהשלמה ארצי. צילום: גבריאל בהרליה

הנחיות כניסה למופע:

• לא תתאפשר הכנסת בעלי חיים/אופניים חשמליים/תרסיסים/אלכוהול / כיסאות לאירוע.

• לא תותר כניסה עם כלי נשק פרטי/צה"לי/משטרתי.

ביום המופע - איסוף הכרטיסים מתבצע בקופות הממוקמות בפארק ענבה, שעתיים לפני המופע. שימו לב - במקרה של אובדן/גניבת כרטיס אין החזר כספי או הנפקת כרטיס חדש.

עדכון! איסוף כרטיסים: עד השעה 16:00 ניתן לאסוף את הכרטיסים בהיכל התרבות העירוני (רח' עמק דותן 49) מהשעה 19:30 ניתן לאסוף את הכרטיסים בקופות שיפתחו בפארק ענבה.

תחבורה ציבורית: בין השעות 18:30 – 22:00 יחולו שינויים בנתיבי הנסיעה של התחבורה הציבורית בקווים העירוניים והבין עירוניים. עדכון לוחות זמנים ותחנות באתר של חברת קווים באתר של חברת קווים ובמוקד המידע של חברת קווים 8787*

עדכונים שוטפים באתר העירייה, באפליקציה העירונית: מודיעין מכבים רעות, בפייסבוק: עיריית מודיעין מכבים רעות ובמוקד העירוני 106

מפת סגירת כבישים – מופע פתיחת הקיץ של שלמה ארצי