שיפור מערך התחבורה במכבים רעות

08/02/2018 כ"ג שבט תשע"ח

ריבוד כביש ברחוב רכסים (002)

בימים אלה מבצע אגף התשתיות בעירייה, עבודות תשתית לשדרוג מערך התחבורה באזור מכבים-רעות. מרבית העבודות מבוצעות בכל נתיב בנפרד, על מנת לא לגרום לחסימת כבישים.

העבודות צפויות להימשך כשבוע ימים ובמסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד כבישים היוצר נסיעה נעימה ובטוחה יותר.

העבודות התחילו ביום ראשון 4.2, ברחוב רכסים שם בוצע ריבוד הכביש מרחוב יובלים עד רחוב הר יודפת והעבודות ברחוב זה הסתיימו אתמול בשעות הערב. בעוד כשבועיים יותקנו בכביש זה פסי האטה.

בימים הקרובים יבוצע קרצוף וריבוד שכבות אספלט במעגל התנועה כיכר מבוא רעות - עומרים. העבודות יבוצעו במשך יום אחד. לאחר מכן, יבוצעו עבודות לריבוד מחדש של חלקים של הכביש בשדרות האורנים וכן הכביש ברחוב גליל יקורצף וירובד בקטע שבין גליל 1 לגליל 42. כשבועיים לאחר השלמת עבודות הריבוד יותקנו פסי האטה גם ברחוב גליל.

שלמה פסי, סגן ומ"מ ראש העיר ומחזיק תיק רובע עירוני מכבים רעות: "העירייה משקיעה בהיקפים גדולים מאוד בחידוש תשתיות מתיישנות ושיפור מערך התחבורה דרך ריבוד כבישים רבים. בנוסף מושקעים משאבים רבים בעבודות נוספות כדוגמת חידוש מערכות השקיה, החלפת תאורת רחוב, השקעה בסניפי תנועות נוער – סניף מכבי צעיר במכבים ושבט אופק ברעות, שדרוג מתקני משחק והצללות בפארקים ועוד. כל זאת על פי תכניות העבודה שהחלו בשנת 2017 ויימשכו לאורך כל השנה הנוכחית".