הצרכים לפח והעיר תפרח

24/05/2018 י' סיון תשע"ח

יותם ונגר מבית ספר אופק הזוכה בתחרות הסלוגנים

"הצרכים לפח והעיר תפרח" זהו הסלוגן הזוכה במקום הראשון, בתחרות הסלוגנים העירונית לעידוד איסוף צואת כלבים. הסלוגן פרי מוחו של יותם ונגר מכיתה ו1 בבית הספר "אופק", זכה ב-670 קולות.

בתחרות הצביעו אלפי תושבים והזוכה בתחרות יוביל בקרוב את הקמפיין הנבחר בשלטים ברחבי העיר. בנוסף, חבריו לכיתה של יותם יקבלו שני משחקים ערכיים בנושא איכות הסביבה וערכה להכרת העצים הארצישראליים. כמו כן הכיתה של הזוכה השני והשלישי מבתי הספר יזכו אף הם במשחק ערכי אחד.

כזכור, התחרות החלה בתחילת חודש מאי ונערכה במשך שבועיים באתר העירייה, והשתתפו בה תשעה סלוגנים מתוך כ-300 סלוגנים אשר נבחרו על ידי ועדה שהורכבה בראשות ראש אגף שפ"ע מנציגי מחלקת איכות הסביבה, הדוברות בעירייה וחינוך.

בתי הספר שהשתתפו בתחרות הם בתי הספר היסודיים שהם גם מאמצי אתרי טבע עירוניים: אבני חן, חוט השני, רעים, היובל, אופק, אריאל, מעוז המכבים, אלונים ועמית.

זו השנה הרביעית, בה מקדם אגף שפ"ע בעירייה תכנית עירונית לאכיפה והעלאת מודעות לנושא איסוף צרכי הכלבים בשטחים הציבוריים. האכיפה המוגברת כוללת מארבים ופיקוח מורחב בגנים ובפארקים ברחבי העיר ע"י השירות הווטרינרי ומחלקת הפיקוח העירוני, כאשר הקנס על אי איסוף צרכי הכלב עומד על 475 שקלים. השנה בעת ביצוע סיורי האכיפה, כאשר נתקלים בתושב/ת שאוספים צרכים, בעלי הכלב מקבלים תעודת הוקרה על שמירת הניקיון והסביבה.

לחצו כאן למידע נוסף על איסוף צואת כלבים בעיר