הנחה בארנונה למשרתי מילואים

15/08/2018 ד' אלול תשע"ח

בדיון שנערך לאחרונה על ידי ועדה מטעם משרד הביטחון, בנושא הענקת הנחה בארנונה למשרתי מילואים פעילים, טרם גובשה ההחלטה לגבי אופן העברת המידע על המשרתים לידי הרשויות המקומיות.

על מנת שלא לעכב את מתן ההנחה בארנונה, הוחלט בעירייה לרכז את הנושא כך שכבר בחודש אוגוסט יוכלו כלל משרתי המילואים הפעילים בעיר, להגיש בקשה להנחה.

התנאי לקבלת ההנחה אישור צה"ל כי מדובר במשרת מילואים פעיל.

כזכור מדובר בהנחה של 5% בתשלומי הארנונה למגורים, כאשר הזכאים יקבלו החזר רטרואקטיבי עבור חודש מאי 2018 ואילך.

חייל מילואים ששירת לפחות 20 ימי שמ"פ מצטברים לפחות, בתקופה של שלוש שנים רצופות או חלק מהן. או לחלופין חייל מילואים, שטרם מלאו לו 3 שנים לשחרורו וביצע 14 ימי שמ"פ בתקופה של שנה או שנתיים צמודות אחת לשנייה. כאשר התקופה המזכה היא שנה ממאי ועד מאי.

לחצו כאן לאתר במילואים ובדקו זכאות לקבלת התעודה

תושב, הרואה עצמו זכאי או שמעונין לברר את זכאותו יכול להגיש בקשה לקבלת ההנחה כמקובל בצירוף אישור תעודת משרת מילואים פעיל.

את הבקשה יש להגיש למרכז הצעירים של העירייה, הפועל בשיתוף עם מחלקת הגבייה, במייל yuda@modiin.muni.il
או באמצעות עמוד הפייסבוק: יודה מרכז צעירים מודיעין מכבים רעות

לחצו כאן להורדת טופס בקשה לקבלת הנחה בארנונה למשרת מילואים

ההנחה תוענק רטרואקטיבית החל מחודש מאי ותופיע בשובר הארנונה במועד התשלום לאחר הגשת הבקשה להנחה.