שדרוג פארקים בעיר

16/09/2018 ז' תשרי תשע"ט

בימים אלה מבצעת העירייה החלפה ושדרוג של מתקני משחק ברחבי העיר לצד הקמת פארק גדול בשכונת הציפורים.

בימים אלה הושלמו העבודות לשדרוג הפארק ברחוב נחל דליה שדרוג זה, כמו גם שדרוג פארקים נוספים ברחבי העיר הינו חלק מתכנית עירונית רחבה לביצוע שדרוג עשרות גינות ברחבי העיר על ידי העירייה.

שדרוגה של גינת המשחקים ברחוב נחל דליה כלל החלפת החול בגינה למצע של דשא סינטטי רך וכן, החלפת מתקן העץ הישן למתקן מודרני של טיפוס קירות הכולל מגלשה. בנוסף, הותקנה חצובת נדנדות המיועדות לפעוטות ולבוגרים ונדנדת "ערסל". כמו כן הותקנה במקום הצללה.

שדרוג גינת המשחקים נחל דליהשדרוג גינת המשחקים נחל דליה

במקביל בימים אלה נשלמות העבודות להקמת מתקן ספורט משולב במתחם הספורטק בשדרות מנחם בגין. המתקן הכולל בתוכו מכשירי מתח, TRX, מתקן לאימוני קיקבוקסינג ועוד מספר מתקני המתאימים לבני נוער ומבוגרים העוסקים בספורט.

נציין כי בתקופה הקרובה יותקנו עוד ארבעה מתקני כושר דומים במספר מתחמים מרכזיים בעיר כגון עמק בית שאן, פארק חטיבת יפתח, וכן הלאה.

בנוסף, בימים אלה נשלמות עבודות להקמת פארק שעשועים חדש בשכונת הציפורים שהקמתה הולכת ונשלמת. הפארק החדש נבנה במפגש הרחובות נחליאלי ודוכיפת והוא יכיל מתקני מגלשות, נדנדות משחקי פעוטות וכדומה.