עבודות בשדרות החשמונאים

20/11/2018 י"ב כסלו תשע"ט

במוצ"ש, 10.11.18, החלה העירייה בביצוע עבודות הנדסיות, בקטע הכביש בשדרות החשמונאים, בין הצמתים נוף איילון ושדרות מנחם בגין דרום.

העבודות נעשות על ידי העירייה בשיתוף עם משרד התחבורה, לאחר שמקטע זה כולל בתוכו עיקולים רבים, דבר שגרם בשנים האחרונות לתאונות דרכים, בעיקר בעונת החורף ובמקרים בהם הרכב נסע במהירות גבוהה יחסית.

עבודות בשדרות החשמונאיםעבודות בשדרות החשמונאים

העבודות צפויות להיערך כשלושה שבועות ובתקופה זו, תהיה סגירה של נתיב אחד לסירוגין, על מנת לצמצם ככל הניתן את שיבושי התנועה.

בימי השיא שיהוו גם קו הסיום של העבודות, ייחסם קטע הכביש לשני הכיוונים מיום רביעי 27.11.18 בשעה 8:30 ועד יום שישי 29.11.18 בשעה 09:00 בבוקר.

העבודות יכללו קרצוף וריבוד של הכביש על מנת לשנות את זווית וגובה העיקול וכן פירוק של אבני השפה, הזזת עמודי תאורה ועצים והעתקתם למקום החדש. נציין כי ביצוע העבודות תלוי בתנאי מזג האוויר ועל כן ייתכנו שינויים.

הנכם מתבקשים להישמע להנחיות השילוט ולהוראות מכווני התנועה ולנסוע בזהירות בהתאם לתנאי הדרך.