אירועי הקיץ יוצאים לדרך

03/07/2019 ל' סיון תשע"ט

הפתעה קרירה ונוסטלגית פתחה את אירועי הקיץ ביום ראשון, 30.6.19. אוטו גלידה עירוני עם מאות קרטיבים ומנגינה שנשמעה בשכונות ברחבי העיר, עצר בסמוך לפארקים ולגינות הציבוריות. לצד הקרטיבים שחולקו, חילק "מודי" לילדים ולהוריהם את תכניות הבילוי של העירייה לחודשי הקיץ, יולי ואוגוסט ובהן פירוט של האירועים הצפויים, כולם, כמובן, ללא תשלום.

הייתה זו כאמור יריית הפתיחה לאירועי הקיץ המגוונים שהתחילו השבוע על ידי אגף תרבות ואירועים בעירייה.

בחמישי 4.7.19 נפתחת סדרת מופעי "ענבה קידס" עם הופעה של מני ממטרה, בשעה 18:30 בפארק ענבה. במקביל יתקיים ברחבת קניון עזריאלי אירוע הגאווה החל מהשעה 17:30.

בשישי 5.7.19, חוזרת מסיבת המזרקות המוצלחת בפארק ענבה, שהחלה בקיץ שעבר. הורים וילדים מוזמנים להצטרף למסיבת הריקודים המרעננת עם להיטים מקפיצים שינגן דיג'יי איציק גוטצייט. משעה 16:00 עד 19:00.

להקת S.R.F במופע מחווה ללהיטי שנות השמוניםלהקת S.R.F במופע מחווה ללהיטי שנות השמונים

למחרת, מוצ"ש 6.7.19, יתקיים המופע הראשון של "לילות ענבה" בו יתארחו חברי הרכב S.R.F המצליח עם מופע שכולו מוקדש ללהיטי שנות ה-80 עם כל הפופ האלקטרוני, הנוצץ והצבעוניות שאפיינה את העשור. על הבמה בפארק ענבה ישירו, בין היתר את הלהיטים של הזמרים הגדולים מדונה, דפש מוד, בוי ג'ורג', וויטני יוסטון, אלטון ג'ון וזהו רק חלק מהרפרטואר העשיר הצפוי בערב.

בראשון, 7.7.19 יתקיים אירוע קיץ שכונתי עם הפנינג מהאגדות של "אליס בארץ הפלאות", בפארק עמק בית שאן מול בית מס' 60. דמויות מהאגדה ומשחקים והפעלות לילדים.

בשני, 8.7.19 יגיע כוכב הזומבה הלטיני מריו גוטרייז למסיבת זומבה סוחפת בשעה 20:30 בפארק ענבה.

קולנוע פארק חוזר כמיטב המסורת, בימי שלישי לאורך יולי ואוגוסט, עם סרטים מדובבים לעברית לכל המשפחה על מסך ענק בפארק ענבה. ביום שלישי 9.7.19 יוקרן הסרט "בייבי בוס"בשעה 20:00.

ברביעי 10.7.19 תתקיים פעילות "משחקים של פעם" פעילות מהנה להורים וילדים. בשעה 17:30 בפארק דונה ברח' החסידה.
להקת מג'יקל בנד תגיע בשעה 20:30 למרכז לב רעות למופע ענק ומרגש עם השירים והאלבומים הגדולים של הביטלס.

כל האירועים – כאן באתר באירועי קיץ מודיעיני