בסחלבים מתחילים לחזור לפעילות

22/02/2021 י' אדר תשפ"א

מאות ספורטאים תחרותיים הרשומים באיגודים ובהתאחדויות חזרו ביום ראשון, 21.2.21, להתאמן במתקני הספורט ברחבי העיר וגם בקונסרבטוריון העירוני חזרו לנגן. בקרוב פעילויות נוספות לצעירים ובוגרים בהתאם לתו הירוק.

עם היציאה מהסגר השלישי נערכים בעמותת סחלבים, עירוני מודיעין ובאגף הספורט להשיב מאות ספורטאים צעירים וצוותי אימון, למגרשים ולאולמות הספורט ברחבי בעיר.

כבר בתחילת השבוע מילאו ספורטאים רבים את מתקני הספורט ושבו לשגרת אימונים בריאה. בימים הקרובים תורחב הפעילות לענפים נוספים כדי שכל הספורטאים בעיר יוכלו לשוב להתאמן בסביבה המאפשרת מפגש בטוח על פי ההנחיות ולהתכונן לקראת משחקי הליגה והתחרויות הצפויות להם בחודשים הקרובים.

גם מהקונסרבטוריון העירוני בקעו בתחילת השבוע צלילים נעימים, עם שובם של התלמידים לשיעורים הפרטניים. בסחלבים נערכים בימים אלו להשיב גם את הפעילות לצעירים ובוגרים שחוסנו או החלימו מקורונה, בהתאם לתו הירוק.

בעמותת סחלבים הדגישו כי בשלב זה טרם התקבל אישור להשיב את כלל מערך החוגים לפעילות, אך ציינו כי הם ערוכים להפעילו בהתאם להנחיות, ברגע שיתאפשר.

חוג התעמלות אמנותית בסחלביםחוג התעמלות אמנותית בסחלבים