עדכון גדר מכבים

24/02/2021 י"ב אדר תשפ"א

בתקופה האחרונה, הנחה ראש העיר חיים ביבס, את אגף ביטחון וחירום בעירייה, להגביר את פעולות הביטחון בסמוך לגדר מכבים, הנמצאת מול גדר קו התפר שהינה באחריות צה"ל. זאת בשל העובדה, כי גדר קו התפר, נפרצה במספר נקודות.

מטרת הפעילות, בה השתתפו מערך השיטור העירוני וסיירי הביטחון יחד עם קב"ט רובע מכבים-רעות, היא למנוע מעבר אפשרי דרך גדר מכבים.

בין הפעולות שננקטו לצורך הגברת הביטחון: תיקון הנקודות שנפרצו ע"י קבלן מטעם העירייה המבוצע בימים אלו, הגברת הסיורים לאורך הגדר על ידי ניידות הביטחון והשיטור העירוני, ביצוע תצפיות בנקודות בהן גדר קו התפר נפרצה, ודיווח מיידי לצבא.

בתחילת השבוע ביקר ראש העיר במקום ובחן מקרוב את התקדמות העבודות לתיקון הגדר כמו כן מהעירייה נמסר כי בחלק מהגדר, מותקנות גם מצלמות מעקב על ידי העירייה, לזיהוי תרחישים והתרעה למוקד הביטחון העירוני.

סיור ליד גדר מכביםסיור ליד גדר מכבים