חניון חדש במרכז העיר

08/04/2021 כ"ו ניסן תשפ"א

אחרי החגיגות במרכז העיר החדש במהלך חול המועד פסח, מודיעה עתה העירייה על פתיחתו של חניון מרכז העיר, הנמצא בצמוד למרכז הרב תכליתי ביום ראשון 11.4.21.
מדובר על בשורה משמחת וחשובה למבקרים ולתושבים המגיעים למרכז העיר, כחלק מיצירת מוקד בילוי, פנאי ומסחר משמעותי ותוסס בעיר.

העבודות להקמת החניון בוצעו על ידי החברה הכלכלית, ותפעולו יהיה באחריות מנהלת אופק. החניון התת קרקעי, שהכניסה אליו מרחוב תלתן 26 (מול תלתן 27), מונה חמש קומות ובו 500 מקומות חניה. בעירייה מדגישים, כי בחניון תותר חניה למשך שעתיים ראשונות חינם. לאחר שעתיים, תעלה שעת חניה שבעה שקלים והחל מהשעה הרביעית 3.5 שקלים לכל 30 דקות. יום חניה שלם יעלה 70 שקלים כאשר ניתן לעשות גם מנוי חודשי בעלות של 300 שקלים. חניית נכים בחניון תהיה ללא עלות.

ימי ושעות הפעילות של החניון – בימים ראשון עד חמישי משעה 7:00 בבוקר עד 23:00 בלילה, ובימי שישי וערבי חג משעה 7:00 בבוקר עד 17:00 אחה"צ. בשלב זה, בימי שבת וחג החניון יהיה סגור, זאת מאחר והחניון מול בניין העירייה פתוח ללא עלות וכן ניתן לחנות ברחובות הסמוכים למרכז העיר.

חיים ביבס, ראש העיר: "מתחילים להרגיש ניצנים של שגרה מבורכת במרכז העיר החדש, ופתיחתו של החניון היא ללא ספק אחד מהם. החניון ישמש את באי מרכז העיר, תושבים ואורחים כאחד אשר יגיעו לבלות, לקנות וליהנות מהדברים שיהיה למרכז העיר להציע".

חניון מרכז העירחניון מרכז העיר