עדכון הערכת מצב 20.5.21

21/05/2021 י' סיון תשפ"א

תושבות ותושבים יקרים, נוכח המבצע המתמשך והמצב הביטחוני, על פי הנחיות פיקוד העורף בימים חמישי, 20.5.21 ושישי 21.5.21:

לא יתקיימו לימודים כולל בחינוך המיוחד, ותימשך הלמידה מרחוק, שהינה בטוחה עבור התלמידים וצוותי החינוך. בגני החינוך המיוחד ובבית הספר פסיפס יתקיימו פעילויות הפגה.

יתקיים חלקה השני של בחינת הבגרות במתמטיקה, כאשר בהתאם להחלטת פיקוד העורף על הנבחנים לעשות את הבחינה בתוך המרחבים המוגנים. אנו מזכירים כי משרד החינוך מאפשר להיבחן במועד חלופי, 9.6.21 לתלמידים אשר אינם מעוניינים להיבחן.

לא תתקיים פעילות במערך הצהרונים, בחוגים ובקונסרבטוריון העירוני של עמותת סחלבים.

לא תתקיים קבלת קהל בעירייה.

כמו כן סגורים: היכל התרבות מודיעין, מרכז הספורט העירוני, פארק נופש וספורט, רשת הספריות, המרכז הרב תחומי, מרכז הצעירים ופארק ענבה.

משרד הפנים פתוח למוזמנים בלבד. הזמנת תורים כאן בקישור

שימו לב, כל עוד הלחימה נמשכת עליכם להיות ליד מרחב מוגן. זמן כניסה למרחב המוגן - בתוך דקה וחצי מרגע הישמע האזעקה.
מהו מרחב מוגן?
בבית: ממ"ד או מקלט
בחוץ: חדר מדרגות בקומה אמצעית בבניין או חניון תת קרקעי
מרכז מסחרי: ודאו מראש היכן נמצא המרחב המוגן
ברכב: צאו מהרכב מיד והתרחקו ממנו. שכבו על הקרקע וכסו את הראש עם הידיים.

יש לשהות במרחב המוגן 10 דקות.

העירייה פועלת על פי הנחיות פיקוד העורף ואנו נעדכן אתכם בכל התפתחות.

עדכון מיוחד הערכת מצב 20.5.21