חוזרים לשגרה

27/05/2021 ט"ז סיון תשפ"א

החל מיום ראשון 23.5.21 חוזרים לפעילות מוסדות החינוך, הצהרונים, החוגים, היכל התרבות וכל מוסדות הציבור. פארק ענבה נפתח לקהל, והבריכות העירוניות יחדשו את הפעילות בשבת 22.5.21

מערכת החינוך: שערי בתי הספר והגנים ייפתחו מחדש ביום ראשון הקרוב, 23.5.21. צוותי החינוך כבר מוכנים לחזרה כדי לקבל את הילדות והילדים שלנו בבתי הספר ובגנים.

מרבית תנועות הנוער יחזרו לפעילות כבר היום.

הצהרונים, החוגים והקונסרבטוריון העירוני ישובו לפעול גם הם ביום ראשון 23.5.21.

בנוסף, בהתאם להנחיית ראש העיר ובתיאום עם הנהגת ההורים העירונית נקבע כי על אף שמדובר בכח עליון, יקבלו ההורים החזר כספי בסך 150 שקלים בגין הימים שבהם לא פעל הצהרון.

מערך ההסעות של החינוך המיוחד חוזר לפעילות.

קבלת הקהל בעירייה היא חוזרת לשגרה ביום ראשון בהתאם להנחיות משרד הבריאות והתו הסגול.

היכל התרבות מודיעין יחזור לפעילות החל מיום ראשון.

בריכות השחייה בפארק הנופש והספורט ובמרכז הספורט העירוני יחדשו את הפעילות מחר, יום שבת, 22.5.21, ויהיו פתוחות מהשעה 08:00 ועד 18:00.

רשת הספריות העירונית, "יודה" מרכז הצעירים, המרכז הרב תחומי והפעילויות של בני הגיל השלישי יחזרו גם הם לפעול החל מיום ראשון 23.5.21.

פארק ענבה נפתח לקהל.

חוזרים לשגרה