טקס סיום תחרות הצילום ילד.טבע.עיר

16/06/2021 ו' תמוז תשפ"א

ביום שני 13.6.21, הגיעו 13 התלמידים הנרגשים שעלו לגמר בתחרות הצילום "ילד.טבע.עיר" לטקס הסיום והענקת הפרסים למשתתפים.

התלמידים הגיעו יחד עם בני משפחותיהם, ונפגשו עם ראש העיר, חיים ביבס, סגן רה"ע ומחזיק תיק החינוך מויש לוי ונציגי החברה להגנת הטבע, אשר שיבחו אותם על עבודותיהם היפות, שממחישות את החיבור המיוחד בין הטבע לעיר.

לכל אחד מהמשתתפים הוענקה הדפסה של צילומם כתמונה גדולה עם שמם. במקום הראשון בתחרות הצילום "ילד.טבע.עיר" זכו שני תלמידים- זהר יאיר, תלמיד כיתה א' מביה"ס שיבולים וארטמיס ארקוש תלמיד כיתה ו' מביה"ס רמון. במקום השלישי זכה סהר יאיר מכיתה ד' בביה"ס שיבולים.

השלושה זכו במרבית הקולות של תושבי העיר שהצביעו באתר העירייה לאחר שהתרשמו מעשרת הצילומים שעלו לגמר. בקטגוריית העל יסודי, זכו שלושה תלמידים.

זוהי השנה החמישית שנערכת תחרות הצילום "ילד.טבע.עיר" ביוזמת העירייה והחברה להגנת הטבע.

טקס סיום תחרות צילום ילד טבע עיר