אירועי הקיץ ממשיכים

12/08/2021 ד' אלול תשפ"א

אלפי תושבים הגיעו במוצ"ש האחרון 7.8.21, להופעה של הגיטריסט הידוע, אבי סינגולדה. תחת כיפת השמיים בפארק ענבה, ניגן סינגולדה על הבמה יחד עם זמרים ונגנים שירים אהובים מכל הזמנים, תוך שהוא מפגין יכולות וירטואוזיות בגיטרה.

האירוע המרגש של הערב היה כאשר סינגולדה המעודד אמנים צעירים העלה את גלעד ארז, נער מהעיר להצטרף אליו לבמה והשניים ניגנו יחד את השיר While My Guitar Gently Weeps (כשהגיטרה שלי בוכה חרישית) של עוד אגדת גיטרה, ג'ורג' הריסון מהביטלס.

האירוע התקיים תחת התו הירוק, כאשר החל מיום 8.8.21 יתקיימו כלל אירועי הקיץ תחת התו הירוק לא קשר לכמות המשתתפים. זאת בהתאם להקשחת הנחיות הקורונה שקבעה הממשלה.

המשמעות היא שמגיל 12 ומעלה, יש להציג בכניסה לאירוע תו ירוק למחוסנים או מחלימים, או בדיקת קורונה שלילית שתקפה ל-24 שעות לפני האירוע, אשר בוצעה בעמדות הבדיקה המהירות של מד"א.

הפתעה מעניינת לקיץ מגיעה לעיר. אירוע פופ-אפ למיחזור פסולת אלקטרונית, בשיתוף תאגיד מ.א.י (תאגיד מיחזור פסולת אלקטרונית לישראל) ומחלקת איכות ותכנון סביבה בעירייה. במסגרת האירוע, המותאם לכל המשפחה, ניתן יהיה ליהנות מחוויה מסקרנת וחינוכית ללא עלות, שתכלול אלמנטים של אור, חומר, צבע וצליל להבנת חשיבות ואופן תהליך המיחזור של הפסולת האלקטרונית. ימים שלישי-חמישי 17-19.8.21 משעה עד 12:00 עד 20:00 ברחבת הירידים בעמק החולה (מול בית 86) ללא תשלום. בהרשמה מראש כאן בקישור

ביום שני 16.8.21 יתקיים קיץ שכונתי עם האירוע "שחקו" במסגרתו ייהנו הילדים מעולם שלם של משחקים ויצירה, בשעה 17:30 בעמק האלה מול בית 23.

למחרת, 17.8.21 יתקיים קולנוע בפארק ענבה, הקרנת הסרט "טינקרבל" על מסך ענק, מדובב עם כתוביות.

ביום חמישי 19.8.21, יגיע לפארק ענבה הזמר והיוצר אברהם טל. מופע בחסות מפעל הפיס, אשר יכלול את כל הלהיטים הגדולים ש אברהם טל, בשעה 20:30 בפארק ענבה.
ביום שישי 20.8.21, תתקיים מסיבת מזרקות בשעה 16:00 במתחם המזרקות בפארק ענבה עם דיג'יי מקומי ולהיטים מקפיצים.

השבוע ייחתם במוצ"ש 21.8.21 עם להקת "העכבישים מפלוטו" בה חבר עידן אלתרמן, בערב שכולו מחווה לשירי דיוויד בואי הנצחיים. בשעה 21:00 בפארק ענבה.

שחקו – עולם של משחקים ויצירהשחקו – עולם של משחקים ויצירה