הסדרי תנועה וחניה בפסטיבל סוכות

20/09/2021 י"ד תשרי תשפ"ב

בימים רביעי וחמישי 23-22.9.21 יתקיים פסטיבל סוכות בשדרת מרכז העיר, עם שלל מופעי רחוב מיוחדים ומופעי מוזיקה.

בימים אלו יהפוך הרחוב הראשי של השדרה דם המכבים, למדרחוב להנאת משתתפי הפסטיבל, כך שביומיים אלו ייסגר הרחוב לתנועת כלי רכב מהשעה 15:00 ועד השעה 23:00 בכל יום.

בנוסף, יש לשים לב להסדרי החנייה לקראת ובמהלך ימי הפסטיבל. אין להחנות בשדרות דם המכבים החל מיום רביעי 22.9.21 משעה 14:00 בצהריים עד יום חמישי 23.9.21 בשעה 23:00. כמו כן חל איסור להחנות ברחוב הרכבת בימים רביעי 22.9.21, חמישי 23.9.21 משעה 15:00 עד השעה 23:00. רכבים שיחנו ברחובות אלו ייגררו.

לרשות התושבים והמבקרים בפסטיבל מספר חניונים ציבוריים, בקרבת שדרת מרכז העיר ובהם מאות מקומות חנייה מוסדרים. לרגל הפסטיבל תתאפשר, באופן מיוחד, חנייה ללא עלות בחניון התת קרקעי החדש של מרכז התרבות והמוסיקה, ברחוב תלתן 26.

כידוע, ישנם חניונים ציבוריים שהחנייה בהם היא חינם לתושבי העיר ובתנאי שיש תו חניה לרכב. החנייה למבקרים מערים אחרות ולתושבים שאין להם תו חניה, תהיה בתשלום בהפעלת אפליקציית חניה (פנגו או סלופארק).

החניונים הללו הם חניון העירייה הנמצא מול בניין העירייה (רחוב תלתן 1) וחניון ענבה צפון (החניון הסמוך לקפית – שדרות עמק זבולון 3). חניונים נוספים ללא תשלום וזמינים לרשות הבאים לפסטיבל הם: חניון רכבת מרכז בשדרות עמק זבולון 3, חניון לב העיר (בסמוך לקניון עזריאלי ברחוב לב העיר) וחניון מרכז הבריכה העירונית בשדרות עמק זבולון 5.

שימו לב! תתקיים אכיפה מוגברת במקומות החנייה האסורים.

לתוכנית הפסטיבל – לחצו כאן

הסדרי חניההסדרי חניה