מתנדבים מצטיינים

07/06/2018 כ"ד סיון תשע"ח

כמיטב המסורת, קיימה מחלקת הנוער והצעירים בעיר, את טקס ההוקרה לבני נוער מתנדבים מצטיינים לשנת תשע"ח. 12 בני הנוער, מסיימי כיתות י"ב, קיבלו את תעודות ההוקרה על מעורבותם בתחומים חברתיים שונים ומגוונים, להם הקדישו מזמנם האישי הרבה מעבר לשעות הנדרשות במסגרת תכנית מעורבות חברתית והתפתחות אישית של משרד החינוך.

כמו בכל שנה, הוענק בטקס מגן ראש העיר לבן או בת נוער שהצטיינותם יתרה. השנה היה זה תומר קורדובי תלמיד מרכז "שבילים" – קידום נוער מודיעין מכבים רעות. תומר מתנדב במרחב הנוער קפה "מודי", בית קפה לנוער להט"ב, מוביל ומקדם מעגלי שיח חברתיים ובעבר הדריך בתנועת הנוער העובד והלומד.

12 המופלאים - המתנדבים המצטיינים לשנת תשע''ח12 המופלאים - המתנדבים המצטיינים לשנת תשע''ח

שאר המתנדבים המצטיינים הם: תכלת ספונים, גלי לזרובסקי, איתי זטלאוי, סתיו מועלם, שחר שושן, רפאל רוסקינד, נעומי כהן, לי מנדלר, נמרוד מעולם, רבקה שמש וחנה אסטמקר. בני נוער אלו, משקיעים כאמור שעות רבות בהתנדבות במסגרות שונות כאשר רובם מתנדבים ביותר ממסגרת אחת בעיר וכולם חדורי מוטיבציה, בעלי רוח יזמות ומנהיגות ומסורים מאוד לפרויקטים בהם הם מתנדבים.

במהלך הערב הוענקה גם תעודת הוקרה לארגון התנדבות שהצטיין בקליטת בני נוער להתנדבות – נוער מד"א. אשר בו מתנדבים 247 נערים ונערות בכיתה ט' – י"ב.

באירוע נכחו ראש העיר, חיים ביבס, ממלא מקומו, שלמה פסי, סגני ראש העיר, אילן בן סעדון ומויש לוי, חברי המועצה אלעד שמעונוביץ, הילה בן אליעזר, שמעון גואטה וורד גל בחרי, נציגי משרד החינוך, מנהלי מחלקות בעירייה ובעמותת "סחלבים", מנהלי תיכונים ומורים, יו"רים של ארגוני מתנדבים הפועלים בעיר, בעלי תפקידים בתנועות הנוער, משפחות המצטיינים ובני נוער רבים שהגיע לתמוך בחבריהם המצטיינים.

לטם גל, מנהלת מחלקת נוער וצעירים: "בני הנוער בעיר מובילים באחוז ההתנדבות ברמה הארצית וההתנדבות היא דרך חיים אליה הם מתחנכים כבר מגיל צעיר. אנו במחלקה, מעודדים את הנוער לחשוב מחוץ לקופסה ולהיות מעורבים בהתנדבויות קהילתיות מגוונות, מתוך תפיסה שכאשר אתה נותן יש צד שני שמקבל וזה עולם ומלואו עבורו. יישר כוח למתנדבים המצטיינים ולכלל בני הנוער המשקיע מזמנו האישי עבור האחר".