מלגות לספורטאים המצטיינים

16/12/2019 י"ח כסלו תש"פ

חמישה ספורטאים מצטיינים מהעיר זומנו לחדר הישיבות בעירייה וקיבלו מידי ראש העיר, חיים ביבס מלגות בסך כולל של עשרת אלפים שקלים כאות הערכה על הישגיהם בענפי הספורט השונים.

בטקס, שנערך בהשתתפות ראש העיר, חיים ביבס, מנהל אגף הספורט בעמותת סחלבים, חנן דנציגר, קיבלו כל אחד מחמשת הספורטאים: השחיינית, גלי זילברברג, המתאגרף, נעם אלון, לוחמת הטאקוונדו, מיכל זריהן, והג'ודאקאים, דניאל סבג ונעם ליבה, מלגה בסך 2,000 לכל אחד.

ראש העיר ומנהל אגף הספורט עם הספורטאים המצטייניםראש העיר ומנהל אגף הספורט עם הספורטאים המצטיינים

גלי זילברברג (19) גדלה והתפתחה במועדון מכבי פארק המים רעות אותו היא מייצגת עד היו. מחזיקת השיא הישראלי ב-1,500 חופשי. בשנה האחרונה עברה להתאמן באקדמיה למצוינות בוינגייט.

נועם אלון (18) החל את דרכו כספורטאי באיגרוף תאילנדי בגיל 14, במועדון צ'וק די בעיר. עד מהרה מצא עצמו כחבר סגל נבחרת ישראל. מחזיק בתואר אלוף ישראל באיגרוף תאילנדי 5 שנים ברציפות, אלוף אירופה בשנים 2015 ו-2018

מיכל זריהן (23) חברת סגל נבחרת ישראל ובוגרת מועדון טייגרס טאקוונדו בסחלבים, בו התחילה ואף הפכה למאמנת. ב-2017 רשמה את ההישג הגדול בכל הזמנים של ספורטאית ישראלית באליפות העולם בטאקוונדו כשזכתה במקום החמישי. בשנתיים האחרונות הוסיפה לרזומה גם שתי מדליות זהב באליפויות בבולגריה ובפולין.

נועם ליבה (21) ודניאל סבג (19) שניהם מבית הספר העירוני לג'ודו בסחלבים ואגודת מיטב מודיעין רשמו גם הם השיגים משמעותיים בשנים האחרונות. דניאל סבג, זכה בתואר המכובד אלוף ישראל לנוער לשנת 2018 ובסגן אלוף ישראל עד גיל 23 ל-2019. חברו למועדון, נעם ליבה זכה שנתיים ברציפות במדליות ארד באליפות ישראל ב-2018-2019 ובאליפות אירופה לבוגרים שנערכה השנה בבוסניה.

את המלגות קבלו בני הנוער והצעירים מקרן המלגות לספורטאים מצטיינים שהקימה העירייה במטרה לסייע בידיהם לקדם את יכולותיהם והישגיהם בענף בו הם מצטיינים ולהשתתף באירועי ספורט ברמה הארצית והבינלאומית.