ראש העיר נפגש עם יו''ר מועצת התלמידים

16/03/2017 י"ח אדר תשע"ז

ביום שני האחרון נפגש ראש העיר, חיים ביבס, עם יו"ר מועצת התלמידים והנוער העירונית, תכלת ספונים, שנכנסה לתפקידה לפני כחודשיים. תכלת, תלמידת כיתה י"א מתיכון עירוני א', חברה במועצה זו השנה השלישית.

ראש העיר נפגש עם יו''ר מוצעת התלמידים והנוערראש העיר נפגש עם יו''ר מוצעת התלמידים והנוער

במהלך הפגישה, שהייתה למעשה הפגישה הרשמית הראשונה של השניים, הציגה תכלת את חזון המועצה, את ייעודה ואת ההרכב שלה, והדגישה כי חברים בה נערים ונערות מרוב בתי הספר העל יסודיים בעיר, כאשר מטרת העל היא שיהיו נציגים מכל בתי הספר בעיר, וזאת בכדי שיוכלו לעזור לכל בני הנוער בעיר. בהמשך הציגה תכלת מעט מהפעילויות שעשו ומאלה שמתוכננות להמשך השנה, ואמרה כי בשנה זו תשים מועצת התלמידים והנוער דגש על קידום המועצה כמקום שאליו פונים בני הנוער בכדי לקבל מענה בכל נושא שמטריד אותם, ועל חיזוק מועצות התלמידים הבית ספריות.

בפגישה, בה נכחו גם סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, מויש לוי, ראש מינהל החינוך, בתיה שוכן-אורבוך, מנכ"ל סחלבים, מיקי בר, וסגנית מנהלת מחלקת הנוער והצעירים בעמותת סחלבים, מעין פולנט, שמלווה את המועצה, נתן ביבס לתכלת מספר עצות שיעזרו לה במילוי התפקיד המאתגר.