מנהל חדש לבית ספר ''אריאל''

28/06/2017 ד' תמוז תשע"ז

נתנאל בן דוד- צילום פרטי

נתנאל בן דוד נבחר ביום שני השבוע לתפקיד מנהל בית הספר הממלכתי דתי התורני "אריאל", שבשכונת מוריה, ויחליף בתפקיד את הרב אבי שוחטמן שנבחר, כזכור, לפני מספר חדשים להיות מנהל בית הספר העל יסודי אמי"ת בנים.

כידוע, מכרזים לבחירת מנהלים לבתי ספר יסודיים נעשים על ידי משרד החינוך באמצעות ועדה בראשות מנהל מחוז ירושלים, המפקח על בתי הספר היסודיים הממלכתיים דתיים, אנשי מקצוע וראש מינהל החינוך בעירייה. בתום מכרז אליו התייצבו אנשי חינוך מוערכים נקבע כי המנהל החדש של בית הספר יהיה, כאמור, נתנאל בן דוד.

בן דוד הוא בעל תואר שני בהצטיינות במחלקה לתלמוד באוניברסיטת בר-אילן, ובוגר קורס הכשרת מנהלים מטעם "אבני ראשה" באוניברסיטת בר-אילן. בין התפקידים שמילא בתחום החינוך, החל מגילאי גן ועד לכיתה ח', שימש בן דוד מחנך ומורה מקצועי וכן הדריך פרחי הוראה בשנת ההתמחות שלהם והיה מדריך סטודנטים במסגרת לימודי הוראה. בנוסף, בן דוד כתב חוברת ללימוד בגמרא לחינוך הממלכתי דתי, ובשנים האחרונות שימש כמחנך שכבה, רכז שכבה וחבר בצוות ההנהלה בבית הספר "דרכי נעם" בפתח תקווה. כמו כן, הוא הקים תלמוד תורה בפתח תקווה, בו הוא מלמד.

לאחר שמינויו של בן דוד יאושר על ידי מנכ"ל משרד החינוך, הוא יוכל להתחיל בתהליך החפיפה עם קודמו. בתקופה הקרובה ייערך במשרד החינוך מכרז לניהול בית ספר "אסיף", במקום נאוה אסף, שפורשת לגמלאות. בתוך כך, פרסמה העירייה מכרז לניהול בית הספר העל יסודי עירוני ג' ע"ש מוטה גור. (לצפייה במכרזי כח אדם)