תיכון עירוני ב' בתערוכת ''טכנולוגיה 2017''

12/11/2017 כ"ג חשון תשע"ח

ביום רביעי 1.11.17 התקיימה בגני התערוכה בתל אביב התערוכה "טכנולוגיה 2017". בין עשרות המציגים היו גם חברי נבחרת הרובוטיקה "Primo 4586", מבית ספר עירוני ב' ע'ש יצחק רבין.

נבחרת הרובוטיקה Primo 4586 פועלת בבית הספר התיכון עירוני ב' ע"ש יצחק רבין מאז שנת 2013. הקבוצה משתתפת בתחרות FRC של ארגון FIRST, ובמהלך השנים זכתה במספר פרסים מכובדים, לרבות מקום ראשון בתחרות הארצית שנערכה בשנה שעברה.

נבחרת הרובוטיקה של תיכון עירוני ב'נבחרת הרובוטיקה של תיכון עירוני ב'

הנבחרת ייצגה את מודיעין מכבים רעות ואת מדינת ישראל בתחרות הבינלאומית של הארגון, שהתקיימה בארצות הברית, בסיינט לואיס, וזכתה בפרס היוקרתי ROOKIE INSPIRATION באליפות הבינלאומית של FIRST בסנט- לואיס, ארה"ב. הפרס בו זכו חברי הנבחרת מעירוני ב' הוא אחד משמונת הפרסים שחולקו באליפות והוא הוענק לקבוצה על כך שהיא מהווה השראה עבור כלל הנבחרות המשתתפות בתחרות.

הנבחרת השתתפה גם בתחרות FRC של ארגון FIRST, שהתקיימה ביוסטון טקסס באפריל 2017.

בין המבקרים בתערוכה היה חבר המועצה, אבי אלבז ששמח לראות כי דור העתיד של העיר מייצג את מודיעין מכבים רעות על הצד הטוב ביותר: "שאפו גדול לתלמידים הצעירים והיצירתיים על ההישגים היפים ועל הכבוד והמוניטין שהם מביאים למודיעין מכבים רעות."