רישום תלמידים לשנת תשע"ט

12/02/2018 כ"ז שבט תשע"ח

רישום תלמידים למוסדות החינוך

הרישום למוסדות החינוך לשנת תשע"ט יימשך כשלושה שבועות החל מיום רביעי 17.1.18 ועד ליום שלישי 6.2.18.

כפי שנעשה מדי שנה, הרישום למוסדות החינוך לתושבי העיר, מתבצע כאן באתר העירייה. תהליך הרישום האינטרנטי מאפשר לכל תושב לבצע את הרישום ללא המתנה וחוסך הגעה למרכז הרישום שבבניין העירייה. השיבוץ למוסדות החינוך ייעשה רק בתום תקופת הרישום ויתפרסם במהלך חודש יוני באמצעות אתר העירייה.

הרישום מיועד לתלמידים בגילאי קדם חובה בני 4-3, לגני חובה, לכיתות א' ולכיתות ז' בחינוך הממלכתי דתי. השיבוץ לכיתות ז' בחינוך הממלכתי נעשה על פי בתי ספר מזינים וניתן לצפות בו באתר העירייה ובמידת הצורך, ניתן להגיש בקשת העברה.

תושבים חדשים, שאינם רשומים כתושבי העיר, אינם יכולים לבצע רישום באינטרנט ועליהם להגיע למרכז הרישום שבעירייה, ברחוב תלתן 1.

הרישום יעשה לילדים החל מגיל 3 ועד לכיתה י"ב, בכפוף להצגת חוזה קנייה או שכירות דירה בעיר, במידה והם עדיין אינם מתגוררים בה. כמו כן, תושבים חדשים שיגיעו למרכז הרישום מתבקשים להצטייד בתעודות זהות מקוריות של שני ההורים, כולל ספח בו רשומים פרטי הילדים, וטופס ביטול רישום מהרשות ממנה הם עוברים, ובגיליון ציונים אחרון, לעולים לכיתות י' עד י"ב. ניתן להגיע למרכז בזמן ימי הרישום: בימים ראשון, שלישי וחמישי בשעות 08:00 עד 12:00, ובימים שני ורביעי בשעות 13:30 עד 18:00.

כתובת עדכנית של ההורים בעיר, היא תנאי לביצוע הרישום ועל כן, תושבים אשר עברו דירה בעיר וטרם עדכנו את כתובתם במרשם האוכלוסין, מתבקשים לבצע זאת בהקדם על מנת שיוכלו לבצע את הרישום. ניתן לבצע את עדכון הכתובת במשרד הפנים אשר בבניין העירייה.

ילדים בני 3, שלומדים השנה בגן עירוני וימשיכו לגן עירוני טרום חובה לגילאי 4, יבצעו רישום וישובצו באותם גנים בהם הם לומדים בשנה זו (תשע"ח). הורים לילדים בגילאי גן חובה יבצעו רישום על פי אזורי רישום למתחמי גנים או לחטיבות צעירות (חט"צים), בהתאם לכתובת המגורים המעודכנת. כך גם לגבי תלמידים העולים לכיתה א'.