קייטנות הקיץ

31/05/2018 י"ז סיון תשע"ח

הקיץ מתקרב ואיתו גם החופש הגדול של הילדים מהגנים ומבתי הספר. כבכל שנה, גם השנה נערכים בעמותת סחלבים להפעיל במהלך חופשת הקיץ מערך קייטנות מגוון, המיועד לילדים מגילאי גן ועד לנוער. הרישום לקייטנות נפתח השבוע והוא יתבצע באתר עמותת סחלבים.

במסגרת מערך קייטנות הגנים תתקיים השנה קייטנת "המדען הצעיר" במסגרתה יצאו הילדים למסע של חוקרים צעירים בעולם של תגליות וחוויות. הקייטנה תתקיים בגני הילדים בעיר עם צוותים מקצועיים ומנוסים המורכבים ברובם מצוותי הבוקר והצהרונים. בקייטנה זו יוכלו הילדים ליהנות מתוכנית חינוכית עשירה במסגרתה ילמדו על המצאות ותגליות מן העבר, יחקרו, יערכו ניסויים וילמדו דברים חדשים על מדע, וגם על חברות, עזרה ומסוגלות. הקייטנה תפעל בשני מחזורים במהלך חודש יולי.

פעילות חוויתיתפעילות חוויתית

תלמידי בתי הספר היסודיים יוכלו ליהנות השנה ממגוון קייטנות, סדנאות ומחנות ספורט שיתקיימו במהלך החופשה. בין היתר יוכלו הילדים לבחור מבין קייטנת מבוכים ודרקונים, אקסטרים על גלגיליות, מולקולה וכן סדנת תיאטרון, קולנוע ותקשורת וסדנת מבוכים ודרקונים לילדים ונוער.

לצד אלו יוכלו חובבי הספורט הצעירים ליהנות השנה ממגוון מחנות אימונים בכדורגל, טניס, אומנויות לחימה, גלגיליות, התעמלות קרקע וריקודיים סלוניים. הקייטנות והסדנאות ישלבו ימי שיא, פעילות בבריכות, אטרקציות, סרטים, הצגות ופעילויות אתגריות ויועברו על ידי מדריכים מקצועיים.

בנוסף, לאור ההצלחה בשנים האחרונות, גם השנה תפעיל עמותת סחלבים קייטנה על אזורית בחודש אוגוסט לילדי הגנים וכיתות א', כך שלמעשה ההורים יוכלו למצוא מסגרת חינוכית וחווייתית עבור ילידיהם מתחילת החופש ועד 9.8.18. הקייטנה תשלב סדנאות מדע, בישול, משחקי חשיבה וימי שיא. בעמותת סחלבים ציינו השבוע כי הרישום לקייטנות, לסדנאות ולמחנות הספורט יתבצע באופן מקוון באתר העמותה.

מנכ"ל עמותת סחלבים, מיקי בר: "כמידי שנה הכנו עבורכם מערך קייטנות מגוון אשר ייתן מענה חווייתי, איכותי ומקיף לילדי העיר, מילדי הגנים ועד לתלמידים בבתי הספר היסודיים, במהלך חופשת הקיץ. אני מזמין את תושבי העיר להתרשם ולהירשם לקייטנות, לסדנאות ולמחנות הספורט באתר עמותת סחלבים. קיץ מהנה ובטוח לכולם."

לחצו כאן לפרטים והרשמה לקייטנות הקיץ של סחלבים