הנחות לסטודנטים

25/01/2023 ג' שבט תשפ"ג

תקופת המבחנים במוסדות האקדמיים מגיעה, ובמרכז הצעירים "יודה" האגף חברה, נוער וצעירים בעירייה, יזמו פרויקט מיוחד לטובת ציבור הסטודנטים תושבי העיר, שאולי יעודד במקצת בתקופה המתוחה בה הם שרויים.

במסגרת הפרויקט, אשר נעשה בשיתוף עם העסקים המקומיים, יוכלו סטודנטים הרוכשים מנוי למתחם הלמידה השיתופי "ספייסמוד" לתקופת המבחנים, לקבל כרטיס המקנה הטבות של 10 אחוז הנחה במספר ברים בעיר.

הברים המשתתפים הם – "מנדה" במרכז העיר, "מורדן בר" בפארק הטכנולוגי, "פאזה" ליד פארק ענבה, "שמבז" במכבים, "ג'פטו" בפארק הטכנולוגי, "אוסליבן" במרכז עינב, "אליבי רום" במרכז העיר, ו -"רוסטרס" במרכז העיר.

ההטבה ניתנת רק לסטודנטים תושבי העיר למהלך תקופת המבחנים החל מיום ראשון 15.1.23 ועד ליום שלישי 28.2.23, בשעות הפעילות של העסקים, כמעט כולם פועלים גם בסופי השבוע.

בנוסף, יוזמים זו השנה השנייה מרכז הצעירים "יודה" בשיתוף עם מנהלת אופק, מנוי מיוחד למתחם הלמידה והעבודה השיתופי "ספייסמוד" המקנה לסטודנטים הנחה משמעותית על מנת לאפשר להם ללמוד במתחם מרווח של עשרות פינות למידה וישיבה ומטבחון מאובזר למבחנים הקרבים ובאים, כולל סופי שבוע. מדובר על מנוי אותו רוכש הסטודנט בעלות של 50 שקלים לכל תקופת המבחנים מיום ראשון 15.1.23 עד יום שלישי 28.2.23 כולל שבתות מבוקר עד ערב.

לפרטים נוספים ניתן לפנות בהודעת וואטסאפ של מרכז הצעירים "יודה"
בטלפון 052-4564862

מתחם הספייס מודמתחם הספייס מוד