מחדשים את סימוני הכביש

11/07/2019 ח' תמוז תשע"ט

לקראת שנת הלימודים החדשה, החלה העירייה בעבודות לצביעה מחודשת של סימוני כבישים. בשלב ראשון, יחודשו הכבישים הראשיים או המרכזיים שבהם כמו כביש 431, שדרות החשמונאים, דרך יאיר פרג ושדרות מנחם בגין.

לאחר מכן, תעבור העירייה לשלב השני בתוכנית הצביעה שתכלול את הכבישים הפנימיים בשכונות ובעמקים בדגש על הקרבה למוסדות החינוך. שלב זה כולל צביעה של מעברי חציה, סימון קווי נתיבים, קווי עצירה ופסי האטה.

העבודות מבוצעות על ידי מחלקת אחזקת תשתיות תחבורה באגף תשתיות בעירייה והן מתקיימות מדי שנה במהלך חודשי יולי ואוגוסט.

מחדשים את סימוני הכבישמחדשים את סימוני הכביש

פעילות זו הינה חלק מתוכנית עירונית רחבת היקף של היערכות לשנת הלימודים הקרובה, שמטרתה להגביר את הבטיחות בדרכים ולאפשר להולכי הרגל ולנוסעים, לזהות בבירור את הסימונים המצויים על הכביש.

בעירייה הדגישו כי העבודות מבוצעות בשעות הלילה, על מנת לאפשר את הצביעה המחודשת בזמנים בהם התנועה בכבישים דלה ובכך למזער את שיבושי התנועה עבור התושבים.

העבודות צפויות להסתיים כשבוע לפני פתיחת שנת הלימודים הקרובה. בעוד כחצי שנה, לאחר החורף, מתוכננת שוב צביעה מחודשת של סימוני הכבישים ברחבי העיר.