ציר תנועה חדש לשכונת נופים

29/08/2019 כ"ח אב תשע"ט

קצב הבנייה של שכונת נופים, המתאכלסת בימים אלה, מורגש היטב בשטח. השבוע הסתיימו עבודות החכ"ל לפתיחת ציר התנועה מהמסלול הצפוני של כביש 431 לתוך השכונה. המשמעות היא, שנפתחה הכניסה והיציאה מכביש 431, למחלף המתחבר ישירות לשכונת נופים.

חיבור נוסף לשכונה שיפתח בקרוב הוא הגשר המחבר בין שכונת נופים לשכונת הציפורים. במקביל נמשכות העבודות לחיבור המחלף חדש מול הכניסה המזרחית למרכז עינב. בעתיד, יהיה גם חיבור לכיוון צפון לאזור התעסוקה.

זהו חלק מהתהליכים המואצים שמבצעת העירייה באמצעות חכ"ל, לטובת האכלוס ההדרגתי של השכונה הקמת גינות ציבוריות בסמוך לאזורי מגורים אשר מתאכלסים, ריצוף, גינון הכיכרות ועוד.

גם אגף מבני הציבור בעירייה, סיים כעת את בנייתם של 12 גני ילדים המיועדים לשנת הלימודים הבאה - תשפ"א וכעת מתמקדים בעבודות הפיתוח וחיבורי התשתיות.

בנוסף, העבודות לבניית בית ספר יסודי נמצאות גם הן בשלבי הגמר של בניית שלד המבנה.

פתיחת ציר תנועה חדש מכביש 431 לשכונת נופיםפתיחת ציר תנועה חדש מכביש 431 לשכונת נופים