עדכון: הסעות לתל אביב

25/03/2020 כ"ט אדר תש"פ

החל מיום שישי, 10.1.20, יחזור לפעול קו ההסעות המיוחד של עיריית מודיעין מכבים רעות שיופעל על ידי אגף חברה נוער וצעירים בשיתוף אגודת "שבוס", שיסיע את תושבי העיר בגילאי 14 ומעלה לתל אביב ובחזרה, בעלות סמלית של 10 שקלים בלבד, לכל כיוון.

העירייה הודיעה כי תמשיך את פעילות קו ההסעות ממודיעין מכבים רעות לתל אביב בלילות שישי. הקו המיוחד אותו מפעיל אגף חברה, נוער וצעירים יחזור לפעילות ביום שישי 10.1.20 ויסייע לתושבים בגילאי 14 ומעלה, שמעוניינים לצאת לבלות בעיר הגדולה בהסעות מסודרות.

קו האוטובוס ממודיעין מכבים רעות למקומות בילוי בתל אביב וחזרה, יפעל בשלושה סבבים בין השעות 02:30-21:00, ומיועד לגילאי 14 ומעלה.

הנסיעה מותנית ברישום חד פעמי לחברות באגודת "שבוס", ללא תשלום. כמו כן, בני נוער בגילאי 14 עד 18 מחויבים באישור הורים לנסיעה.

למסלול הנסיעה, מפת התחנות המלאה והרשמה – לחצו כאן על הקישור

לטם גל, מנהלת אגף חברה נוער וצעירים: "בשנתיים האחרונות הפעלנו בהצלחה רבה קווי נסיעה מהעיר למקומות בילוי חיצוניים כמענה לצרכי בני הנוער וצעירי העיר ובעקבות ההצלחה, החלטנו להרחיב את השירות לתושבים. לאורך המיזם נבחן את מוקדי ושעות הנסיעה במטרה לייצר את המענה המתאים ביותר".

אוטובוס הסעות לתל אביבאוטובוס הסעות לתל אביב