מבצע התרמת דם

15/06/2020 כ"ג סיון תש"פ

ביום ראשון 14.6.20 יתקיים מבצע התרמת דם מיוחד בעיר, בהובלת חבר המועצה גבי אדרי, העירייה ומד"א. על פי נתוני מד"א, מנת דם אחת יכולה להציל שלושה אנשים ובמסגרת המבצע, ינסו לשבור שיא עירוני בהתרמת דם ומקווים להגיע ביום זה ליעד שאפתני של כ-500 מנות דם ביום אחד.

האירוע יתקיים בהתאם להנחיות התו הסגול של משרד הבריאות, הכוללות חתימה על הצהרת בריאות, חבישת מסכה, שימוש בציוד חד פעמי ושמירת מרחק בין המתרימים.

בנוסף למבצע התרמת הדם, יתקיימו גם סדנאות עזרה ראשונה חשובות לאורך האירוע ללא תשלום לתושבים.

כמו כן, תתקיים גם תצוגה של מד"א הכוללת, בין היתר, מיצגי בובות החייאה, ציוד רפואי, אוטובוס התרמה גדול ומיצגים של אופנועי מד"א.
יש להגיע בתיאום מראש ברישום כאן בקישור

• חובה להציג תעודת זהות רשמית עם תמונה או צילום בנייד.

• בני נוער בגילאי 17-18, יש להגיע עם אישור הורים חתום על טופס של מד"א .

• מעל גיל 66 יש להביא אישור מרופא המשפחה.
    האירוע יתקיים ביום ראשון 14.6.20 במרכז סחלבים, ברחוב האלה 15, משעה 11:00 עד 22:30.

חבר המועצה, גבי אדרי, שיזם את מבצע ההתרמה: "מודיעין מכבים רעות הולכת לכבוש שיא עירוני בהתרמת דם, ואני בטוח כי כמו בכל תחומי הנתינה וההתנדבות, גם פה רוח העזרה לזולת תהיה בולטת ומרשימה. אני קורא לכולם לעשות את המצווה הזו ולהירשם."

צילום: דוברות מד"אצילום: דוברות מד"א