מודיבוס חוזר

06/07/2020 י"ד תמוז תש"פ

אגף חברה, נוער וצעירים חידש את הסעות הקיץ לתושבים מהעיר לחוף הים ולסינמה סיטי בראשון לציון בכל יום שבת ועד סוף אוגוסט, במחיר סמלי של עשרה שקלים לכל כיוון.

ההחלטה התקבלה לאחר שקווי האוטובוסים בתחבורה הציבורית חזרו לפעול במלואם, בהתאם להחלטת הממשלה. בהקשר זה מדגישים בעירייה, כי "מודיבוס" יפעל על פי הנחיות משרד הבריאות שמשמעותן שהמשתמשים בהסעה יחבשו מסכה לאורך כל הנסיעה ויחתמו על הצהרת בריאות.

כאמור, ההסעות מופעלות על ידי אגף חברה, נוער וצעירים והן יצאו לדרך יופעלו לאורך כל חודשי הקיץ עד סוף אוגוסט 29.8.20.

תחנות האיסוף והחזרה במודיעין הן: עזריאלי פאלאס – רחוב דם המכבים פינת שד' החשמונאים, לכיוון כיכר התחבורה ברציף העליון ומשם לצומת יצחק רבין – שד' החשמונאים. משם כאמור, מגיעה ההסעה לחוף הים 4*4 וסינמה סיטי בראשון לציון. יציאה ממודיעין מכבים רעות בשעה 11:00 וחזרה בשעה 17:00.

בני נוער בגילאי 14 עד 18 מחויבים באישור הורים לנסיעה. ילדים מתחת לגיל 14, יכולים לעלות רק בליווי הורה.

הנסיעה בהרשמה מראש בלבד! לחצו כאן להרשמה

לטם גל, מנהלת אגף חברה, נוער וצעירים: "מזה שלוש שנים שאנו מפעילים הסעות מאורגנות בסופי שבוע לרווחת ציבור התושבים בעיר, בדגש על בני נוער וצעירים, על מנת לאפשר להם הגעה בטוחה ונוחה לאיזורי בילוי שונים בארץ. גם הקיץ נשוב להפעיל את קו המודיבוס בשבתות לחוף הים, זאת לצד הקפדה על הנחיות הבריאות".

הסעות קיץ ליםהסעות קיץ לים