חתונה מודיעינית יצאה לדרך

11/08/2020 כ"א אב תש"פ

בערב שלישי, 4.8.20, התחתן הזוג הראשון במיזם "חתונה מודיעינית". מזל טוב לניר ומירי המקסימים שירדו לפארק בדרך רומנטית ומיוחדת עם הקלנועית. מאחלים לכם שתדעו רק אושר ושמחה.

מיזם חתונה מודיעינית יצא לדרך בעקבות במשבר הקורונה, בו נפגעו בין היתר, גם הזוגות הצעירים שחלקם נאלצים לבטל את חתונתם באולם אירועים, בשל ההנחיות האוסרות על התקהלויות.

על מנת שצעירי העיר יוכלו לקיים את חופת הקידושין מבלי להיכנס להוצאות כלכליות כבדות, יזמה העירייה באמצעות אגף חברה, נוער וצעירים את "חתונה מודיעינית".

המיזם מציע לזוגות הצעירים תושבי העיר, חתונה תחת כיפת השמיים, בארבעה אתרים שונים בעיר לבחירתם, ללא עלות. כאשר האירועים יתקיימו בהתאם להנחיות משרד הבריאות נכון ליום האירוע.

האתרים המוצעים הם: הגג של מרכז הצעירים "יודה" בעמק האלה, אמפי פארק ענבה, בית הכנסת החשמונאי העתיק ואמפי גבעת התיתורה. כל אחד עם נוף מקסים ורחבה גדולה ומרשימה.

ניתן לקיים עד שני אירועים בשבוע בימים ראשון עד חמישי בשעות הערב, ובימי שישי בשעות הבוקר.
יש להירשם מראש ביודה מרכז הצעירים במייל asaf_t@modiin.muni.il או באמצעות שליחת הודעה לוואטסאפ 052-4564862

מזל טוב לניר ומירימזל טוב לניר ומירי