פארק הנופש והספורט

02/09/2020 י"ג אלול תש"פ

פארק הנופש והספורט העירוני יוצא לדרך וייפתח לקהל הרחב החל מיום שלישי 1.9.20 לתקופת הרצה בת שלושה חודשים שתסתיים בסוף חודש נובמבר הקרוב.

הפארק יפעל בהתאם להנחיות משרד הבריאות ולכן בתקופה הקרובה ניתן יהיה להשתמש במתקני הפארק ובהם בבריכה החצי אולימפית המקורה, בחדר הכושר ובמתקן הגלישה. שני המתקנים הנוספים שהוקמו בפארק: בריכת הזרמים ומתקן עולם הילד ייפתחו כאשר הדבר יתאפשר על ידי משרד הבריאות. בנוסף במתחם, יפעלו מזנון לטובת המבקרים, מלתחות וחדרי סטודיו.

ראש העיר חיים ביבס: " גם לתושבי מודיעין מכבים רעות מגיע פארק מים, ספורט וגלישה. מרגש לראות איך רעיון שחשבנו עליו לפני שלוש שנים קורם עור וגידים והופך לפארק ספורט ונופש שיאפשר לכלל התושבים בעיר ליהנות מאטרקציה מרעננת לכל המשפחה עם בריכה מקצועית, מתקן גלישה ומתחם לילדים הקטנים.

"למרות שעבודות הקמת הפארק עצמו הושלמו, אנחנו לא נחים על זרי הדפנה וכבר עובדים על אטרקציה נוספת שתוקם במתחם הפארק. אני רוצה להודות לחברות העירוניות החכ"ל ומינהלת אופק על העבודה שנעשתה להקמת הפארק ועל העבודה שתיעשה להמשך תפעול הפארק ושדרוג"

כזכור במהלך השבועות האחרונים מי ש'בדק' עבור תושבי העיר את המתחם הם בני הנוער, בוגרי התיכון אשר במקום מסיבת גיוס המונית כמיטב המסורת זכו השנה לקבל תחליף רטוב, במפגש חברתי במתקני הפארק.

הפעילות במתחם תתקיים על פי הנחיות משרד הבריאות, תוך הקפדה על עטיית מסכות ושמירת מרחק.

בתקופה הקרובה תפתח העירייה, באמצעות מינהלת אופק את האטרקציה הרטובה ביותר באזור לטובת כלל הציבור במטרה לייצר עוד מוקד לבילוי ופנאי קרוב לבית עבור משפחות, נוער, צעירים ומבוגרים.

פארק הנופש והספורטפארק הנופש והספורט
חדר הכושרחדר הכושר

שעות פעילות הפארק:
הבריכה של הפארק תהיה פתוחה בימים ראשון עד חמישי בכל יום מהשעה 14:00 עד לשעה 22:00. בימי שישי ושבת הבריכה תיפתח בשעה 08:00 ותהיה פתוחה עד לשעה 18:00.

עלות הכניסה לתושב העיר (בימי חול ובשבתות) תהיה 40 שקלים. עלות הכניסה לתושבי חוץ תהיה 80 שקלים.

חדר הכושר של הפארק, שנחשב לאחד המתקדמים בארץ יהיה פתוח בימים ראשון עד חמישי מהשעה 6:00 ועד השעה 12:00 ולאחר מכן ייפתח בשעה 14:00 ויהיה פתוח עד לשעה 22:00.

בימי שישי חדר הכושר יהיה פתוח מהשעה 6:00 עד השעה 17:00. בשבת חדר הכושר ייפתח בשעה 8:00 עד 13:00 ובהמשך מהשעה 18:00 ועד השעה 22:00.

עלות כרטיס כניסה לחדר הכושר תהיה 30 שקלים לתושב העיר בעוד שתושבי חוץ יידרשו לשלם 60 שקלים.

בנוסף מינהלת אופק תאפשר רכישת מנוי חודשי לחדר הכושר ומנוי משולב, חדר כושר ובריכה.

עלות המנוי לחדר הכושר לתושב העיר תהיה 200 שקלים עבור חדר הכושר בלבד ו275 שקלים עבור מנוי משולב, חדר כושר ובריכה. לתושבי חוץ המחיר יהיה 400 שקלים ו-550 בהתאמה.

עלות פעילות במתקן הגלישה למשך זמן של 45 דקות תעלה 45 שקלים לתושבי העיר. העלות לתושבים מחוץ לעיר תהיה 90 שקלים.

בעירייה ובמינהלת אופק ציינו כי מחירי הכניסה שנקבעו הם מחירים זולים ועממיים ביחס לבריכות וחדרי כושר אחרים הפועלים בעיר ובסביבותיה והמחיר נקבע כך במטרה לאפשר לכל התושבים ליהנות מהבריכה ומחדר הכושר, זאת תוך שמירה על רמת מתקנים ושירותים גבוהה המתאימה למתקנים הטובים והמובילים בישראל.

פארק הנופש והספורט העירוני, עמק האלה 255