כנס מקוון לעסקים

26/10/2020 ח' חשון תשפ"א

בימים אלה מאז פרוץ משבר הקורונה עסקים רבים נאלצים להתמודד עם קשיים ושינויים תכופים בהנחיות להמשך פעילותם.

לשם כך יזמו עירית מודיעין מכבים רעות ומשרד הכלכלה כנס מקוון בנושא "ליצור הזדמנות בתקופת או ודאות", אשר יעניק לבעלי העסקים כלים פרקטיים, שיסייעו להם ויחזקו אותם דווקא בתקופה הנוכחית.

הכנס מתקיים בשיתוף עם "מעוף" שמזמינים את העסקים המקומיים בעיר לכנס מקוון, שיתקיים ביום שני , 26.10.20, בשעה 11:00.

בכנס בו ייקחו חלק גם ראש העיר, חיים ביבס, חבר המועצה, מחזיק תיק קידום עסקים קטנים, שחר מי און ומנהלת המרכז הרב תחומי, ד"ר אורנה מגר, יקבלו המשתתפים כלים חיוניים ופרקטיים לקידום ושיווק העסק, טיפים בתחום המיסוי וגם – מידע על הסיוע הכספי ממשרד הכלכלה והתעשייה

בין השאר יציג עמרם כהן, מנהל מעוף באזור מודיעין את כלי הסיוע אותם מעמיד משרד הכלכלה באמצעות מעוף לטובת בעלי העסקים הקטנים והבינוניים.

משה ברדוגו, יועץ עסקי ופיננסי בכיר יעניק למשתתפי הכנס כלים להתנהלות עסקית בזמן משבר.

גל נמני, יועצת ומרצה לשיווק דיגיטלי, תלמד את המשתתפים להשתמש בכלים פשוטים, יעילים וחינמיים לקידום ושיווק העסק.

ההשתתפות בכנס הינה ללא עלות אך מותנית בהרשמה מראש. מספר המקומות בכנס מוגבל.

בעלי ובעלות העסקים בעיר מוזמנים להירשם באמצעות הקישור – לחצו כאן.

יש לכם שאלות? מוזמנים לשלוח מראש למייל
shoshigu@openu.ac.il

חבר המועצה, מחזיק תיק עסקים קטנים, שחר מי-און: "כמחזיק תיק העסקים אני שמח שהיוזמה שלנו ליזום כנס שייתן לבעלי העסקים, הפועלים פה בעיר, מידע וכלים אופרטיביים שיסייעו רבות לעסקים בימים אלה. נמשיך לעשות הכל ולסייע להם לעבור את התקופה המורכבת הזו במסגרת כל הכלים העומדים בפנינו."

ד"ר אורנה מגר, מנהלת המרכז הרב תחומי: "אנו קוראים לכל בעלות ובעלי העסקים בעיר למהר ולהירשם לכנס שייתן לכם כלים חיוניים ופשוטים כדי לצלוח את המשבר הנוכחי ומודה למעוף לקידום עסקים ויזמים בישראל ולמשרד הכלכלה על שיתוף הפעולה הפורה."

לחצו כאן לעמוד הנחיות לעסקים בימי קורונה והצטרפו למבצע קונים קרוב לבית

כנס עסקים