תחזית מזג אוויר

19/11/2020 ג' כסלו תשפ"א

העירייה השיקה השבוע, 15.11.20, את מערכת מזג האוויר העירונית. המערכת הטכנולוגית, נבנתה כלוח מחוונים ידידותי ע"י אגף מחשוב, טכנולוגיות ומערכות מידע בעירייה, ומתעדכנת בזמן אמת מהתחנה המטאורולוגית המקומית המוצבת בכניסה לעיר, ברחוב דם המכבים.

ניתן להתרשם במערכת משלל נתוני מזג אוויר – טמפרטורה, לחות, כמות משקעים, כיוון ומהירות הרוח וכן, לחץ ברומטרי – לחץ אטמוספירי שמפעיל האוויר באטמוספירה של כדה"א ומשפיע על מזג האוויר. בנוסף, מספקת המערכת תמונת מצב גרפית המשווה את נתוני מזג האוויר לאורך כל החודש, ובהשוואה לחודשים אחרים.

המערכת מהווה חלק ממודל "עיר חכמה" ושדרוג השירות לתושבים חובבי המשקעים ובכלל, אשר יכולים מעתה לקבל את נתוני מזג האוויר באתר העירייה – לחצו כאן על הקישור

או בקישור מותאם מהטלפון הנייד – לחצו כאן על הקישור

ברוך בוחניק, מחזיק תיק חדשנות וטכנולוגיות: "בהמשך לקו שיתוף ציבור וחדשנות, מערכת מזג האוויר העירונית תאפשר לתושבי העיר טרם היציאה לפעילות יומית/ספורטיבית ללמוד על מצב מזג האוויר – לחות, כיוון הרוח ועוד. בסופו של תהליך, ננסה לשתף כל מידע שקיים במערכות לתועלת הציבור".

מערכת נתוני מזג אווירמערכת נתוני מזג אוויר