חוגגים חנוכה

09/12/2020 כ"ג כסלו תשפ"א

אגף תרבות ואירועים בעירייה נערך בימים אלה לאירועי חנוכה תוך שמירה על הנחיות משרד הבריאות, שתמנע התקהלות לא רצויה במרחב הציבורי.

בהתאם להנחיות משרד הבריאות וקבינט הקורונה, אנו נאלצים לדחות את פסטיבל אורות שהיה אמור להתקיים בחנוכה.

אירועי חנוכה נוספים לכל המשפחה: חנוכיף במודיעין בין התאריכים 13.12-16.12.20 -משחק ניווט במכשירים הניידים, בין אתרי המורשת וההיסטוריה בעיר. במשחק ישולבו חידות, משחקים ואתגרים. להשתתפות במשחק יש להוריד את הישומון "יש לאן" ללא עלות. מספר המשתתפים מוגבל. בהתאם להנחיות המשחק פעיל עד השעה 16:00.

רשות העתיקות בשיתוף עם העירייה, תפעיל את צופן המכבים - הרפתקה בזמן – פעילות בריחה לחנוכה לכל המשפחה. בימים שלישי עד רביעי 15.12-16.12.20. מותנה בהרשמה מראש באתר העירייה. מספר המשתתפים מוגבל.

האירוע "בחנוכה מנווטים בעיר המכבים" מזמין את כל המשפחה לניווט חוויתי וספורטיבי על פי מסלול באמצעות אפליקציה, כתב חידה, סופגניות, הדלקת נרות ותעודות למשתתפים. ביום שישי 11.12.20 ניווט רגלי כ-5 ק"מ. וביום שישי 18.12.20 ניווט רכוב על אופניים, כ-15 ק"מ.

כנס מורשת מודיעין החשמונאים ה-17 ע"ש פרופ' יאיר פרג ז"ל יתקיים בימים שלישי רביעי 15.12.20 – 16.12.20 בזום. הרצאות של מיטב החוקרים בארץ בעקבות ממלכת החשמונאים.

הרשמה לכל האירועים בדף חוגגים חנוכה כאן בקישור

פסטיבל האורותפסטיבל האורות