הרחבת פסי אש למניעת שריפות קיץ

24/06/2021 י"ד תמוז תשפ"א

כמו בכל שנה, גם השנה נערכת העירייה לקיץ החם בעבודות מיוחדות לניכוש עשבייה והרחבת פסי אש, אשר נועדו לצמצם באופן משמעותי את סכנת השריפות.

העבודות מתבצעות במהלך השבוע האחרון בשבילי האש העוטפים את בתי התושבים במכבים ורעות. תוכנית העבודה נבנית לאחר סיור מקדים שמבצע ראש אגף ביטחון וחירום בעירייה יחד עם נציג כיבוי אש, נציג קק"ל ונציג ועד רובע מכבים-רעות, שלפיו הוחלט על האזורים הדורשים הרחבתם של פסי אש לקראת הקיץ.

עבודות אלה מצטרפות לעדר הכבשים שמגיע מדי קיץ לשטחים הפתוחים הסובבים את העיר, אשר מלחך את העשבייה הנמוכה ובכך תרומתו החשובה במניעת שריפות קיץ.

שמוליק כהן, ראש אגף ביטחון וחירום מציין כי: "אנו רואים שבשלוש השנים האחרונות נשמרים פסי האש שאנו מרחיבים למשך הרבה זמן, בזכות התחזוקה השוטפת שאנו מבצעים בשטח".

עבודות להרחבת שבילי אשעבודות להרחבת שבילי אש