שדרוג פארק עמק איילון

14/07/2021 ה' אב תשפ"א

מתקני משחק משודרגים ומיוחדים מוקם בעמק איילון, מול המרכז המסחרי מודיעין סנטר. העבודות החלו ביום שני 12.7.21 על ידי אגף מבני ציבור בעירייה והן צפויות להימשך כחודש ימים. המתקנים יחליפו את מתקני המשחקים הישנים בעמק איילון, והפארק המשודרג ישתרע על כ-500 מטרים.

במסגרת העבודות יותקנו מתקני משחק חדשים ומעוצבים ובהם –מתקן מרכזי גדול הקרוי "ספארי", אשר מונגש גם לילדים עם מוגבלויות פיזיות. במתקן, מגוון מגלשות בגבהים שונים, טיפוס, גשרים ומשחקים המותאמים לגילאי שלוש ומעלה.

כמו כן יותקן בפארק מתקן טיפוס מאתגר לשיווי משקל וכוח עשוי עץ ונירוסטה, וכמובן, חצובת נדנדות לפעוטות וגדולים ומתקנים נוספים. בנוסף, תבוצע במתחם הפארק הצללה חדשה ומשטח גומי חדש.

העבודות מתבצעות בהתאם לתוכנית העבודה של העירייה לשדרוג פארקים וגינות ציבוריות ברחבי העיר, בדגש על השכונות הוותיקות. בשנים האחרונות, שודרגו עשרות פארקים והיד עוד נטויה.

שדרוג פארק עמק איילוןשדרוג פארק עמק איילון