הסעות הקיץ בשבת חוזרות

20/07/2021 י"א אב תשפ"א

בשורה משמחת עבור בני הנוער בעיר. "המודיבוס", קו ההסעות המיוחד של העירייה חוזר לפעול במהלך השבתות בקיץ, תוך פיקוח והקפדה על עטיית מסכות בתוך האוטובוס.

הקו פועל באמצעות מחלקת הנוער באגף חברה, נוער וצעירים. מסלולו של הקו למוקדי הבילוי בראשל"צ, חוף הים וסינמה סיטי הלוך וחזור למודיעין מכבים רעות. הקו יפעל לאורך הקיץ ועד לסוף אוגוסט, ללא עלות וברישום מראש.

תחנות האיסוף במודיעין הן: עזריאלי פאלאס ( רחוב דם המכבים פינת שד' החשמונאים), כיכר התחבורה (ברציף העליון) וצומת יצחק רבין – שד' החשמונאים (לכיוון היציאה לכביש 431). משם כאמור, מגיעה ההסעה לחוף הים 4*4 ולסינמה סיטי בראשון לציון. יציאה ממודיעין בשעה 11:30 ויציאה חזרה מהסינמה סיטי בשעה 17:30 (הורדה באותן תחנות במודיעין)

ניתן להירשם בכל שבוע עד ליום שישי בשעה 22:00. בני נוער בגילאי 14 עד 18 מחויבים באישור הורים לנסיעה. הנסיעה מותנית ברישום מראש.

הסעות בשבת. תמונה להמחשההסעות בשבת. תמונה להמחשה