הסדרי תנועה חדשים ברחוב יער יתיר

01/09/2021 כ"ד אלול תשפ"א

בלילה שבין יום שני 30.8.21 ליום שלישי 31.8 ביצעה העירייה שינוי בהסדרי התנועה ברחוב יער יתיר, שהפך להיות הרחוב לחד סטרי.

ההחלטה להפוך את הכביש לחד סטרי, נעשתה לאחר פניות תושבים וכן עבודת מטה של גורמי המקצוע בעירייה ומתוך מטרה להגביר את הבטיחות בדרכים ולהפחית הסיכון לעוברים ושבים ברחוב הכולל בתוכו פארק גדול ואת בית הספר הממ"ד נוף הרים שיפתח לראשונה את שעריו ביום רביעי 1.9.21.

עם הפיכתו של הרחוב לחד סטרי, הכניסה לרחוב תהיה מהכיכר הדרומית של מפגש הרחובות יער יתיר ויער בן שמן (הכיכר הראשונה לבאים מכיוון רחוב יערות ישראל) מצומת זה יהיה ניתן לנסוע בכיוון אחד עד ליציאה מהרחוב בכיכר הצפונית של הרחוב. בנוסף באמצע הרחוב ישנו כביש חוצה עמק (יער חצרים) שגם הוא חד סטרי.

הודעות המסבירות את הסדר התנועה נמסרו לתושבי רחוב יער יתיר והרחובות הסמוכים אליו.

בעירייה מדגישים כי יש לשים לב לתמרור החדש המורה על השינוי הסדרי התנועה וכן בימים הראשונים יוצבו במקום פקחים מטעם העירייה שיסייעו בהכוונת התנועה ברחוב.

עם השלמת עבודות הבנייה במתחם זה תבצע העירייה סלילה מחדש של הכביש. עבודות אלה יכללו גם הגבהת מעברי החציה למיתון התנועה והגברת הבטיחות בדרכים.

הסדרי תנועה חדשים יער יתירהסדרי תנועה חדשים יער יתיר