122 סטודנטים קיבלו מלגה

12/01/2022 י' שבט תשפ"ב

רגע לפני תחילת השנה האזרחית החדשה, נערך טקס חלוקת המלגות העירוניות לסטודנטים, בהשתתפות ראש העיר, חיים ביבס, חברת המועצה ויו"ר ועדת מלגות נגה כץ רפפורט והסטודנטים, אגף חברה נוער וצעירים ו-122 סטודנטים וסטודנטיות. עקב מגבלות הקורונה התקיים הטקס בזום, אך היה משמח לא פחות.

כזכור, ביום רביעי, 1.12.21, אישרה מועצת העיר את הענקת המלגות לסטודנטים והסטודנטיות לשנת תשפ"ב. המלגות ניתנות ע"י העירייה בתמיכת מפעל הפיס ושיתוף פעולה עם ארגונים נוספים (כגון פר"ח ותנועות נוער שונות), כאשר השנה התווסף גם מסלול חדש למלגות אשר נקרא מסלול חינוך לפסגות בתקצוב משותף של מפעל הפיס, חינוך לפסגות והעירייה. כלל המלגות שיוענקו נאמדות בכמיליון שקלים לסטודנטים אשר יתרמו מזמנם למען הקהילה בתחומי הרווחה, נוער, ילדים, הגיל השלישי ועוד.

חיים ביבס, ראש העיר: "יותר ממאה סטודנטים וסטודנטיות קיבלו השנה מלגה ואנו נמשיך להשקיע משאבים במטרה להגדיל אף יותר את מספר הזכאים למלגות ואת סכומן. זהו פרויקט יפה וחשוב, שיש בו אמירה עירונית ברורה לטפח את הדור הצעיר לדור משכיל, מנהיגותי וערכי, אשר מקבל תמיכה כלכלית וגם תורם לקהילה אליה הוא שייך".

נגה כץ רפפורט, יו"ר ועדת המלגות: "מיליון שקלים שחילקנו לסטודנטים אינם בגדר הוצאה. זו השקעה לכל דבר בהון האנושי שימשיך להוביל קדימה את העיר עוד שנים רבות. הנתינה שלהם חזרה לחברה הישראלית בתמורה, תלמד אותם שיעור לחיים יותר מכל מקצוע שירכשו".

חלוקת מלגות לסטודנטיםחלוקת מלגות לסטודנטים