חורשה לזכרם של נפגעי פעולות האיבה

24/01/2022 כ"ב שבט תשפ"ב

ביום שישי 7.1.22 נחנכה החורשה לזכרם של נפגעי פעולות האיבה, בהשתתפות ראש העיר חיים ביבס, ממלא מקום ראש העיר ויו"ר ועדת הנצחה, שלמה פסי, חברי מועצה אור גרינפלד, רן שגב, שמעון גואטה ועמיחי זליג, הרב יעקב צ'יקוטאי, עו"ד רועי כהן מנכ"ל ארגון נפגעי פעולות האיבה, עוזי זימן, חבר ועדת ההנצחה, חיים צמח יו"ר בית יד לבנים, חברי מועצה ומשפחות שכולות.

החורשה ממוקמת בכניסה הצפונית של פארק ענבה, ליד אנדרטת הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה. החורשה הוקמה ביוזמתם של ההורים השכולים עוזי ורותי זימן, שבנם צביקה ז"ל תושב רעות, נרצח בדם קר על ידי מחבלים שחדרו לישיבה בה למד, "ישיבת עתניאל", בשנת 2002.

בדבריו אמר ביבס כי: "החורשה תהיה דרך לשמר את זכר האהובות והאהובים שלנו, וזוהי דרכנו לומר למשפחות השכולות כי אנחנו לא נשכח ותמיד נזכור את היקרים מכל".

טקס חנוכת החורשהטקס חנוכת החורשה