פותחים שנה במחלקת אזרחים ותיקים

13/09/2022 י"ז אלול תשפ"ב

המחלקה לאזרחים ותיקים באגף קהילה בעירייה קיימה ביום ראשון 4.9.22 יריד חוגים חגיגי לקראת פתיחת החוגים לשנת תשפ"ג. ליריד הגיעו בשעות אחה"צ כאלף אזרחים ותיקים תושבי העיר כדי להיפגש עם מפעילי החוגים להתרשם ולהירשם וניכר כי הביקוש גדל ולכן בתכנית השנה מתווספות קבוצות נוספות לחוגים.

תכנית החוגים כוללת שלל חוגים כמו למשל, חוגי קרמיקה, ציור, פילאטיס, זוזן, התעמלות בונה עצם, התעמלות בריאותית, יוגה, פלדנקרייז, ברידג', ריו ארייברטו וריקודי עם. בנוסף, מתווספים השנה חוגים חדשים ובהם מחשבים, צ'י קונג, משחק כדורת פטאנק, "הפרלמנט של מודיעין" בו יתקיים שיח אקטואלי על האירועים הבולטים שעל סדר היום הציבורי ועוד.

נוסף על החוגים, יוכלו האזרחים הוותיקים להמשיך ולהגיע ליתר פעילויות התרבות והפנאי של
שירה בציבור, החוג למוסיקה קלאסית "קלאסי בשלישי", החוג לאומנות, החוג לתרבויות עולם, סדרת הרצאות ייחודית בשיתוף מוזיאון "יד ושם", סדרת הרצאות על אירועים ופולמוסים בעשור הראשון למדינה, הרצאות בתחומי טבע וזואולוגיה, היבטים תרבותיים מדעיים ורפואיים בתזונת האדם, חגיגה משותפת של חגי ישראל, לימודי שפות, לימודי חשבון, מועדון הספר מי קורא? מה קורה? טיולים, רב שיח על מערכות יחסים ועוד.

ניתן להירשם באופן מקוון באתר העירייה או ליצור קשר עם צוות המחלקה, בטלפונים: 08-6826002/6158116.

רישום מקוון לחוגים ופעילויות

יריד חוגים לאזרחים ותיקיםיריד חוגים לאזרחים ותיקים