צלילים מנצחים

23/01/2020 כ"ו טבת תש"פ

ביום חמישי, 19.1.20, נערכה בתל אביב תחרות מוזיקה בינלאומית בהשתתפות עשרות נגנים צעירים מהקונסרבטוריונים המובילים בישראל. ארבעה תלמידים מהקונסרבטוריון העירוני בעמותת סחלבים יצאו לייצג את העיר בתחרות וחזרו עם שלוש מדליות כסף על זכייתם במקום השני.

כ-40 נגנים, בהם 30 פסנתרנים, התחרו ביניהם בקטעי נגינה בתחרות הבינלאומית שנערכה במרכז למוזיקה "פליציה בלומנטל" בתל אביב. את מודיעין מכבים רעות ייצגו, כאמור, הפסנתרנים הצעירים של הקונסרבטוריון העירוני, שהציגו ביצועים מרשימים על הפסנתר.

שלושה מהם זכו במקום השני: רעות סודרי, שהתקדמה תוך חצי שנה מרמת המתחילים לרמה 2 וזכתה במדליית כסף, עידו גרילק שהתחרה ברמה 4 ויובל פלג, שהתחרה ברמה המקצועית 5, חזרו גם הם עם מדליות כסף והרבה גאווה מהתחרות היוקרתית.

בקונסרבטוריון העירוני בסחלבים נערכים בימים אלה לקיים את אירועי אמצע השנה שיכללו 11 קונצרטים כיתתיים במגוון כלי נגינה. הקונצרטים יתקיימו באולם בית סחלבים בין התאריכים 3-24.2.20 כאשר את רשימת הקונצרטים המלאה ניתן למצוא באתר עמותת סחלבים.

הזוכים במדליות בתחרות ''מפתחות הזהב''הזוכים במדליות בתחרות ''מפתחות הזהב''