מדליות לרוכבים הצעירים

08/03/2020 י"ב אדר תש"פ

מדליות לרוכבים הצעירים

קבוצת bikeguide הפועלת בעיר באמצעות עמותת סחלבים, התחרתה בתחרות אופני הרים שנערכה בפארק רעננה על מסלול שאורכו 1.5 ק"מ. הרוכבים הצעירים חזרו עם 3 מדליות

במסגרת 'ליגת הילדים' באיגוד האופניים, התחרתה בשישי האחרון קבוצת bikeguide הפועלת בעיר באמצעות עמותת סחלבים, בתחרות אופני הרים שנערכה בפארק רעננה.
התחרות כללה מספר הקפות על מסלול שאורכו 1.5 ק"מ עם אלמנטים שונים ומגוונים כמו חציית מקטעי דשא בין שבילי הפארק, עליות מאתגרות תלולות, פניות הדוקות ועוד.
10 מרוכבי הקבוצה הגיעו לתחרות המאתגרת ושלושה מהם גם עלו לפודיום:
בקטגורית הילדים זכה במקום הראשון ובמדליית זהב הרוכב רותם פקץ' המתחרה זו השנה השנייה במסגרת קבוצת bikeguide
אריאל מייל, ממודיעין מכבים רעות, זכה במקום השני בקטגוריית קטקטים ובקטגוריית האפרוחים זכה איתי הרץ במקום הרביעי שזיכה גם אותו במדליה נוצצת.

קבוצת bikeguide ממודיעין מכבים רעות היא קבוצת האופניים המייצגת את העיר כבר יותר מעשור ורוכביה הבוגרים מייצגים את נבחרת ישראל בחו"ל ובקבוצות ישראליות מקצועניות כמו tacc ו-israel start up nation שמייצגת את ישראל בתחרויות אופניים בינ"ל.

רוצים להצטרף לרוכבים הצעירים? לחצו כאן

רוכבים להצלחה באופני הריםרוכבים להצלחה באופני הרים